Стилна измивна колона

889.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: NV78080
Прегледи на продукта: 1344
Количество:     

Информация за Стилна измивна колона от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Стилна измивна колона

Предназначение: За професионално измиване на коси във фризьорскин салони

Модел: NV78080

Произведено в: Китай

Материали:

  • Фибростъкло;
  • Керамика;
  • Дунапрен;
  • Изкуствена кожа;
  • Водопроводни елементи – подвижен душ и смесителна батерия.

Размери: 116 х 62 х 101см.

Представяме Ви изключително стилна, стабилна и удобна измивна колона, която ще подобри значително визията на Вашия салон и в същото време ще Ви позволи да работите с изключителна свобода и размах. Вашите клиенти ще бъдат доволни, не само от своята визия, но и от всеки етап от нейното изготвяне.

Измивната колона има изключително здраво и стабилно тяло от висококачествено фибростъкло, което е устойчиво не само на големи натоварвания, но и на замърсяване и захабяване от бои и други химични вещества, използвани във фризьорството. Формата и визията правят цялото съоръжение не просто стилно и елегантно, но и изключително удобно за цялата манипулация.

Мивката към този модел е изработена от керамика с високо качество, позволяващо лесно почистване и поддръжка. Нейната дълбочина осигурява значителна свобода на движенията, което е най-трудно постижимо при измиването на дълги и гъсти коси. Мивката е оборудвана с подвижен душ и смесител за топла и студена вода, които ще осигурят необходимата прецизност при изпълнение на манипулацията.

Столът към модел: NV78080 изпъква със своята удобна и ергономична форма, създадена, за да позволи на клиента да заеме максимално удобна позиция, без да изпитва дискомфорт и напрежение в която и да е част на тялото.

Седалката и облегалката на стола имат пълнеж от висококачествен дунапрен с голяма плътност – устойчив на деформация, дори при продължителна употреба. Здравата тапицерия от изкуствена кожа ще осигури дълъг експлоатационен живот на цялото съоръжение и ще даде възможност за лесно почистване и постоянна поддръжка в перефектен вид.

Красотата на този стилен модел измивна колона се допълва от нейната здравина и способност да създава удобство за професионалист и клиент. Тя ще подхожда идеално на всеки фризьорски салон, търсещ изисканост, качество и комфорт.

Подобни продукти