Промо

Сребриста измивна колона

889.00лв. 699.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 6085
Прегледи на продукта: 1211
Количество:     

Информация за Сребриста измивна колона от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Сребриста измивна колона

Предназначение: За професионално измиване на коса в салоните за красота

Модел: 6085

Произведено в:Китай

Представяме Ви професионална измивна колона, предназначена за оборудване на изискани фризьорски салони, стремящи се да привлекат най-изтънчената и платежоспособна клиентела. Стилната визия и футуристичният дизайн на това съоръжение ще превърнат интериора на всеки салон в приятно място, в което клиентите отиват с удоволствие.

Масивното тяло на тази измивна колона е изработено от изключително здрав и устойчив на замърсяване стъклопласт. То позволява стабилно закрепяне и ще заеме значителен периметър от площта на салона, което прави този модел подходящ за по-големи помещения.

Към масивното тяло на колоната е монтирана дълбоката керамична мивка в бял цвят, чиито ширина и дълбочина предоставят пълна свобода на движенията при измиване на коси с различна дължина и структура. Мивката е оборудвана със смесител за топла и студена вода, както и с подвижен душ за прецизно извършване на манипулацията.

Седалката, свързана към тялото на съоръжението се отличава със своите внушителни размери. Тя дава възможност в салона да се обслужват клиенти с всякакво телосложение, като на всеки един от тях е гарантиран максимален комфорт и удобна позиция на тялото.

Седалката има ергономичен дизайн, който осигурява правилно позициониране на тялото към мивката, така че клиентът да не изпитва дискомфорт и напрежение по време на манипулацията. Удобните подлакътни облегалки ще допринесат към удобството на клиента и ще му позволят да се отпусне и наслади напълно на своето разкрасяване.

Столът към тази масивна измивна колона има плътна подложка от устойчив на деформация дунапрен, който е основен фактор за комфорта на клиента. Седалката е тапицирана с висококачествена изкуствена кожа, позволяваща лесно почистване от бои и други химикали, с цел перфектна поддръжка на съоръжението.

Футуристичната визия на този модел се допълва от стилния сребрист цвят, присъстващ както в корпуса, така и в тапицерията на съоръжението. Той е напълно съвместим с визията на всяко помещение и ще допълни перфектно интериора на всеки изискан фризьорски салон.

Подобни продукти