Измивна колона с повдигане на краката

880.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 185
Прегледи на продукта: 1034
Количество:     

Информация за Измивна колона с повдигане на краката от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт:

Измивна колона с механизъм за повдигане на краката

Модел: 3541

Предлагаме Ви професионален модел измивна колона, подходящ за фризьорски салони с не особено голяма работна площ. Моделът притежава елегантна визия, ергономичен дизайн и функции, които ще улеснят максимално работата на фризьора и ще създадат невероятен комфорт на всеки клиент.

Измивна колона 3541 е изцяло в бял цвят, което е чудесно цветово решение са малки помещения, тъй като светлите тонове имат способност да направят всяко малко помещение визуално по-просторно. Светлият цвят на тази измивна колона е подходящ и за фризьорски салони, в които не достига естествена светлина. Този модел колона ще придаде невероятно изискан вид на Вашия салон и ще се впише перфектно към всеки интериорен дизайн.

Колона 3541 има тяло от стъклопласт, който е изключително лесен за почистване и устойчив на натоварване материал. Керамичната мивка към този модел е не само достатъчно дълбока за измиване на коси с всякаква дължина, но и широка, така че да осигури свобода на движенията на фризьора по време на имиване косата на клиента.

Мивката е оборудвана със смесител за топла и студена вода, както и с подвижен душ за максимално удобство за клиент и фризьор.

Столът към измивна колона 3541 е с класическа форма, хромирани подлакътни облегалки и мека тапицерия на седалката и облегалката от изкуствена кожа, позволяваща лесно почистване от бои и химикали. Този чудесен стол притежава регулируема стойка за краката, което не само ще създаде пълен комфорт на клиента, но ще позволи столът да се използва и за други разкрасителни процедури, като: педикюр, кола маска, масаж на краката и др.

Този чудесен професионален модел ще подхожда чудесно на интериора на Вашия салон, ще улесни изцяло Вашата работа и ще бъде невероятно удобен за Вашите клиенти.

Спецификации:

  • Тяло от стъклопласт;
  • Дълбока керамична мивка;
  • Включени смесителна батерия и подвижен душ;
  • Удобен стол с класическа форма;
  • Хромирани подлакътници;
  • Мека тапицерия от изкуствена кожа;
  • Механизъм за повдигане на стойката за крака;
  • Цвят: бял
Подобни продукти