Дълбока фризьорска мивка – пластмасова

189.00лв.
  • Гласове: 8 Рейтинг: 1.9
Наличност: На склад
Код на продукт: 193
Прегледи на продукта: 6847
Количество:     

Информация за Дълбока фризьорска мивка – пластмасова от онлайн магазин Стилист БГ


Този модел фризьорска мивка е изключително подходящ за малки фризьорски салони, поради своята компактност и възможност за регулиране. Тя е изработена от пластмаса има удобна стойка с чупещо се рамо, както и  възможност за регулиране на височината, според изискванията на всеки клиент. Тази модел дава възможност за добавяне на аксесоари за вода, като душ и смесител. Мивката има дълъг маркуч за отвеждане на водата, като към нея може да се добави и контейнер за отпадна вода. Нейната дълбочина, стабилна стойка и възможност за рагулиране наклона и височината я правят изключително удобна, както за клиента, така  и за фризьора.

Тази фризьорска мивка е част от многото ни предложения за фризьорско оборудване, измивни колони и всичко останало, необходимо на фризьора в неговия салон. С нашите предложения ще направите Вашите клиенти доволни и те със сигурност ще искат да се върнат при Вас за още козметични процедури. Всичко това заради доброто отношение и качественото обзавеждане!

Измиването на косата е една от най-важните манипулации и почти винаги задължителна процедура при изработването на една прическа. За да се осигури максимален комфорт на клиента и удобство за работа на фризьора е необходимо фризьорското оборудване да бъде съставено от професионални уреди, съобразени с всички спецификации на работата, извършвана във фризьорския салон, както и с физическите особености на всички клиенти.

Тази удобна фризьорска мивка отговаря на всички професионални изисквания и позволява бързото и лесно измиване на косата, преди и след фризьорската манипулация. Дълбочината на мивката дава възможност в нея да се измиват без проблем средно дълги и дълги коси.

Това, че е преносим модел позволява мивката да се пренася с лекота до всяка част на салона, без да е необходимо клиентът да става от фризьорския стол, за измиване на неговата косата. Удобната стойка с 5 разклонения я прави изключително стабилна и гарантираща пълна безопасност и сигурност по време на работа.

Моделът се състои от:

  • Пластмасово тяло
  • Метална стойка с пластмасови крака
  • Гумен маркуч

 

Подобни продукти