Фризьорска мивка без душ

109.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: S-5063
Прегледи на продукта: 1676
Количество:     

Информация за Фризьорска мивка без душ от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Фризьорска мивка без душ

Предназначение: Като временно решение при измиване на коса във фризьорски салони

Модел: S-5063

Производител: Китай

Работата във фризьорските салони налага наличието на съоръжение, в което косата на клиента да бъде измита и за целта всеки салон разполага с измивна колона или фризьорска мивка. В някои случаи, обаче основното съоръжение е повредено или по една или друга причина не може да бъде използвано и тогава е важно професионалистът да разполага с резервен вариант.

Чудесна възможност за бързо решение на проблема с неработещата измивна колона дава фризьорската мивка, която Ви предлагаме. Тя може да спести много неприятности, в случай на авария или инцидент, като позволи на фризьора да продължи своята работа, до отстраняване на неизправностите.

Моделът е компактен и дава възможност за лесно транспортиране и пренасяне, в случай, че професионалните задължения на стилиста го налагат. Тази мивка ще осигури възможност за професионално измиване на косата, дори когато се налага изготвянето на фризурата да се извърши при полеви условия.

Подвижната мивка е разположена върху метална стойка с хромирана повърхност, която дава възможност за стабилно закрапяне върху всяка равна повърхност. Стойката се почиства изключително лесно от боите и стилизиращите продукти, използвани в салоните за красота.

Моделът има опция за регулиране на височината, която ще даде възможност на професионалния фризьор да избере най-удобната позиция за работа, както и да създаде удобство на своите клиенти.

Мивката към този модел е изработена от здрава пластмаса, като нейната дълбочина не дава особени възможности за импровизация. Тази плитка мивка е достатъчно широка, за да позволи на фризьора да работи свободно, но не разполага с подвижен душ и за целта трябва да се използва душът към основното съоръжение в салона или да се търсят други варианти.

Характеристики на модела:

  • Стабилна и лесно преносима метална стойка;
  • Опция за регулиране на височината;
  • Плитка пластмасова мивка без душ.
  • Удобна, като временно решение.
Подобни продукти