Фризьорска измивна колона

1 019.00лв.
  • Гласове: 3 Рейтинг: 2.8
Наличност: На склад
Код на продукт: OT1122
Прегледи на продукта: 2250
Количество:     

Информация за Фризьорска измивна колона от онлайн магазин Стилист БГ


Фризьорска измивна колона

Елегантна и функционална

Масивна и стабилна

Комфортна и удобна за работа

Произход: Китай

Характеристики на модела:

  • Масивно и стабилно тяло
  • Дълбока керамична мивка в черен цвят
  • Окомплектована с подвижен душ, смесителна батерия и тръби за свързване към ВиК инсталация
  • Мека дунапренена подложка
  • Тапицерия от изкуствена кожа
  • Тапицирани подлакътници

Онлайн магазинът на Стлист бг. е готов да превърне вашия фризьорски салон в едно уютно и луксозно място. С помощта на измивната колона, която ви предлагаме, вие ще внесете допълнителен стил към обстановката и в същото време ще осигурите на своите клиенти и на себе си удобството, което заслужавате.

Измивна колона New Image – 1 е едно уникално професионално съоръжение. Макар и сравнително обемна, тя ще се вмести перфектно дори в по-компактни работни помещения. Нейният черен цвят ви дава възможност да я съчетаете идеално с визията на своя салон, независимо от основните цветове на стените и пода.

Масивното тяло на тази измивна колона ви гарантира максимална стабилност и удобство по време на работа. New Image – 1 ще издържи на всяко натоварване, така че по-едрите клиенти няма да ви притесняват. Материалите, от които е изработена колоната са много здрави и устойчиви на замърсяване и захабяване и позволяват лесно почистване с всякакви почистващи препарати.

Дълбоката и широка керамична мивка дава възможност с лекота да се измиват дори много дълги коси, като същевременно осигурява значителна свобода на движенията. Мивката е окомплектована с подвижен душ и смесителна батерия за топла и студена вода. Освен тези компоненти, измивната колона разполага с тръби за свързване към ВиК инсталацията, като монтажът и свързването няма да ви затруднят особено.

Столът към модела има лек наклон, който създава допълнително удобство за клиента по време на процедурата, а това, заедно с тапицираните подлакътни облегалки ще достави удоволствие на всеки човек. Меката дунапренена подложка и здравата тапицерия от изкуствена кожа са още един плюс на това професионално съоръжение.

Изгодната цена, луксозната и стилна визия, наред със здравината и устойчивостта на New Image – 1 ще ви помогнат да превърнете своя салон в едно предпочитано от клиентите място. Доверете се на Стилист бг., защото ние предлагаме най-доброто за професионалистите.

Подобни продукти