Компактна измивна колона

420.00лв.
  • Гласове: 3 Рейтинг: 3.3
Наличност: На склад
Код на продукт: NV78045
Прегледи на продукта: 1154
Количество:     

Информация за Компактна измивна колона от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Компактна измивна колона

Предназначение: за професионално измиване на коса във фризьорски салони

Произведено в Китай

Модел: NV78045

Характеристики на модела:

  • Модел без стол;
  • Компактно и устойчиво тяло от пластмаса;
  • Широка и дълбока керамична мивка;
  • Смесител за вода, тип палец;
  • Подвижен душ;
  • Лесно свързване към водопровод и канализация.

Измивната колона е един от най-важните компоненти на фризьорското оборудване. Нейното качество определя не само вида на прическата, но и възможността фризьорът да работи дълги часове, без да изпита умора или напрежение.

Представяме Ви компактен професионален модел измивна колона, подходяща за салони с малка работна площ или за големи помещения, където лесно могат да се монтират няколко модела от този тип.

Измивната колона се предлага без стол, което Ви дава възможност да използвате стол по свой избор, като това може да бъде както работният стол за подстригване, така и подходящ модел от голямото разнообразие, което нашият магазин Ви предлага. Така ще можете да използвате колоната по най-удачния за Вашите нужди начин.

Тялото на измивната колона е със семпъл и функционален дизайн, благодарение на което ще можете да спестите ценно пространство от работната площ на Вашия салон. То е изработено от висококачествена пластмаса, устойчива на различни влияния и замърсяване с бои и химикали.

Керамичната мивка към този модел се отличава с дълбочина и широчина, даващи възможност в нея да се измиват коси с различна дължина, при максимално удобство за фризьора. Тя е оборудвана с подвижен душ за качествено измиване на косата и смесител за топла и студена вода, тип ‘’палец’’, осигуряващ лесно избиране на температурата, само с едно движение.

Компактната измивна колона дава възможност за лесно свързване към водопровод и канализация. По този начин ще можете в най-кратки срокове да пристъпите към експлоатация на съоръжението, без да губите излишно време в очакване на специализирана фирма, която да го монтира.

Този професионален модел измивна колона ще Ви позоволи да предложите на своите клиенти качествени и професионални грижи, които ще ги превърнат във Ваши верни почитатели.

Подобни продукти