Измивна колона с керамична фризьорска мивка

899.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 184
Прегледи на продукта: 1166
Количество:     

Информация за Измивна колона с керамична фризьорска мивка от онлайн магазин Стилист БГ


Красивата прическа зависи в голяма степен от начина, по който ще бъде подготвена косата за самата процедура и от това как ще бъдат измити бои, стилизиращи или подхранващи продукти.  И докато вкъщи можем да си позволим допустими грешки, то отивайки във фризьорски салон искаме да получим качествено извършена услуга, докато се чувстваме комфортно.

Производителите на професионално фризьорско оборудване знаят за това наше желание и се стремят да изработят всеки детайл, така че да създава удобство. Това удобство не е насочено само към нас – клиентите, но и към професионалистите, чиято работа никак не е лека.

Измивните колони са задължителен елемент от фризьорското оборудване и тяхното предназначение е косите ни да бъдат измити внимателно и с подходящите продукти, като в същото време процедурата не бива да бъде мъчителна нито за нас, нито за фризьора.

Измивната колона, която Ви представяме е именно модел, който ще улесни работата на фризьора, а на клиентите ще подари приятни мигове на релаксация и комфорт.

Измивна колона 3530 е компактен модел, подходящ за фризьорски салони с по-малка работна площ. Тя не само ще направи измиването на косата лесно и приятно, но и ще се впише чудесно към всеки интериор.

Тялото на колоната е изработено от здрав и устойчив на натоварване стъклопласт и свързва мивката и стола по изключително елегантен начин. Цветът на колоната е сребърна перла, който прекрасно се съчетава с белия цвят на дълбоката керамична мивка и бежовия цвят на стола.

Керамичната мивка е достатъчно дълбока за безпроблемно измиване на дълги коси, като към нея са включени смесител за вода и подвижен душ.

Столът към този модел има мека дунапренена подложка и тапицерия от изкуствена кожа, която осигурява лесно почистване от бои и стилизиращи продукти.

Тази измивна колона ще се впише чудесно във Вашия салон и ще достави удоволствие не само на Вашите клиенти, но и на Вас самите.

Спецификации:

  • Колона от стъклопласт в цвят сребърна перла
  • Дълбока керамична мивка в бял цвят
  • Смесител и подвижен душ към мивката
  • Удобен стол с мека тапицерия на седалка, облегалка и подлакътници в бежово
  • Компактен модел

Модел: 3530

Подобни продукти