Измивна колона М7078

799.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 204
Прегледи на продукта: 1561
Количество:     

Информация за Измивна колона М7078 от онлайн магазин Стилист БГ


Представяме Ви елегантен модел професионална измивна колона, който ще придаде изискан вид на всяко помещение и усещане за лукс у Вашите клиенти. Тази измивна колона има масивно тяло, което я прави подходяща за салони с по-голяма площ, предлагащи голямо разнообразие от процедури и желаещи да привлекат най-взискателните клиенти. Благодарение на нея, Вашият салон ще бъде предпочетен от всички клиенти, работата Ви ще бъде максимално улеснена, а помещението Ви ще има завършен професионален интериор.

Продукт:

Измивна колона, модел: М7078

Предназначение:

За измиване на коса във фризьорски салони, бръснарници и спа центрове

Спецификации:

  • Масивна метална колона – предлага се в сив и черен цвят;
  • Дълбока керамична мивка – предлага се в бял и черен цят;
  • Смесител за топла и студена вода;
  • Подвижен душ за пълно удобство по време на работа;
  • Налични връзки за свързване към водопровод и канализация;
  • Удобен широк стол, монтиран към колоната;
  • Регулируеми позиции на стола;
  • Елегантни подлакътни облегалки от метал;
  • Мека кожена тапицерия в тъмен цвят – предлага се в няколко нюанса.

Това е измивната колона, за която винаги сте мечтали. Тя ще Ви позволи да създадете у Вашите клиенти усещане за висока класа и специално отношение, а на Вас ще помогне да работите с лекота и удоволствие.

Модел М7078 позволява цветово съчетание между цвета на колоната, тапицерията на стола и мивката, които можете да комбинирате по свое усмотрение, така че да допълните по най-добрия начин интериора на Вашето помещение.

Столът към този модел измивна колона има опции за регулиране височината на седалката и наклона на облегалката, с цел да се постигне най-подходящата позиция за клиента. Най-голямото предимство на този модел е възможността да се повдига и сваля стойката под седалката, с което да се осигури стойка за краката на клиента. По този начин столът към колоната може да се ползва и за други процедури, като педикюр или кола маска.

Тази измивна колона осигурява лесна поддръжка, невероятен комфорт за клиента и удобство за Вас по време на работа. Тя се предлага с необходимите водопроводни елементи, с които да бъде свързана към водопроводната мрежа и канализацията в кратки срокове, за да можете бързо да преминете към нейната експлоатация.

Подобни продукти