Измивна колона М7005

785.00лв. 745.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 201
Прегледи на продукта: 1283
Количество:     

Информация за Измивна колона М7005 от онлайн магазин Стилист БГ


Артикул:

Измивна колона със стол

Предназначение:

За имиване на косата във фризьорски салони, хотели и спа центрове

Измивната колона е задължителен елемент от фризьорското оборудване и от нея зависи в голяма степен успехът на прическата, както и удобството на клиент и фризьор. Модел М7005 е чудесен модел измивна колона, който ще придаде невероятен стил на Вашия салон.

Тази измивна колона е с компактни размери, поради което е подходяща за по-малки помещения, но също може да се използва в големи, натоварени салони, където да се поставят повече от една колони, които да се ползват паралелно, като по този начин се избягва изчакването от страна на клиентите, което е от огромно значение за времетраенето на всяка процедура.

Колоната има стилен дизайн, благодарение, на който ще се впише перфектно към интериора на всеки модерен фризьорски салон. Нейната ергономична форма ще създаде невероятен комфорт на клиента и ще превърне измиването на косата в приятна релаксираща процедура.

Освен комфорт за клиентите, колоната ще осигури необходимото удобство на фризьора, като по този начин, не само ще улесни неговата работа, но и ще допринесе за успешното оформяне на прическата.

Тази измивна колона е в неутрален черен цвят, което я прави цветово съвместима с останалите елементи от интериора на всеки салон, като същевременно е предпазена от сериозно замърсяване и захабяване и позволява лесно почистване.

Модел: М7005 има дълбока керамична мивка, подходяща за измиване на дълги коси, като към мивката са включени смесител за вода и подвижен душ, изработени от никел, които ще улеснят максимално измиването на косата. Освен смесител и душ, в комплекта са включени и връзки за водопровод и канализация, което значително улеснява монтажа на измивната колона.

Столът към колоната има иновативен дизайн, удобни подлакътни облегалки, мека тапицерия от изкуствена кожа и възможност за стабилното му закрепяне към пода с болтове, за да се осигури оптимална безопасност по време на работа.

Спецификации:

  • Материали: Метал, никел, керамика, изкуствена кожа.
  • Дълбока керамична мивка в черен цвят;
  • Смесител за вода и подвижен душ;
  • Включени връзки за водопровод и канализация;
  • Стабилна метална колона;
  • Удобен стол с тапицерия от изкуствена кожа в черен цвят;
  • Подлакътни облегалки, свързани с колоната;
  • Възможност за стабилно захващане към пода;
  • Лесна за монтиране и работа.

Модел: М7005

Подобни продукти