Фризьорска колона с керамична мивка

680.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 3521
Прегледи на продукта: 1267
Количество:     

Информация за Фризьорска колона с керамична мивка от онлайн магазин Стилист БГ


Име на продукт: Фризьорска колона с керамична мивка

Предназначение: За професионално измиване на коса във фризьорски салони

Модел: 3521

Произведено в:Китай

Всеки добър фризьорски салон разполага с място, специално предназначено за измиване косата на клиента от участващите в разкрасяването бои и стилизиращи продукти. Това място е също толкова важно, както работния стол и от него много често зависят видът на прическата и удовлетворението на клиента.

На всеки професионален салон, който иска да впечатли своите клиенти и да ги накара да се почувстват специални предлагаме чудесен модел измивна колона, която ще се впише стилово към визията на всяко помещение и ще го направи значително по-уютно и приятно. Съоръжението е изработено от висококачествени материали, съобразно всички европейски изисквания за професионално оборудване.

Фризьорската измивна колона е с компактни размери и ще се впише перфектно дори в салони с по-малка работна площ. Нейната база е изработена от фибростъкло, използвано, поради неговата устойчивост на големи натоварвания и замърсяване с бои и козметични продукти. Тя се почиства и поддържа в перфектно състояние с лекота.

Към базата са монтирани седалката и мивката, които допълват по един изящен начин визията на цялото съоръжение. Мивката е със средна големина, но в нея спокойно могат да се измиват коси с всякаква дължина, като движенията на фризьора няма да бъдат ограничавани по никакъв начин. Към мивката има смесител за вода и подвижен душ, а материалът, от който е изработена е висококачествена керамика.

Столът към измивната колона има ергономична форма за максимално удобство, мек дунапренен пълнеж и тапицерия от изкуствена кожа, която позволява почистване с подходящите препарати. За допълнителния комфорт на клиента се грижат хромираните подлакътници с дървени облегалки за ръцете.

Характеристики на модела:

  • Функционален и стилен модел;
  • Тяло от фибростъкло;
  • Средно голяма керамична мивка с подвижен душ и смесител;
  • Ергонимична седалка с удобни хромирани подлакътници;
  • Мек дунапренен пълнеж;
  • Тапицерия от изкуствена кожа.
  • Цвят: черен
Подобни продукти