Керамична измивна колона

475.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 199
Прегледи на продукта: 975

Възможни опции

* Цвят:
Количество:     

Информация за Керамична измивна колона от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт:

Керамична измивна колона

Предназначение:

За измиване на коса във фризьорски салони и спа центрове

Спецификации:

  • Дълбока керамична мивка;
  • Включени смесител за топла и студена вода;
  • Подвижен душ;
  • Сифон за свързване към канализация;
  • Тяло от дървени плоскости;
  • Компактен модел

Тази чудесна измивна колона се предлага в черен и бял цвят на керамиката, както и в черен и сребрист цвят на тялото, което е изработено от дървени плоскости. Компактният размер на тази колона и дава предимство в салони с малка работна площ, където монтажът на колоната няма да отнеме от пространството в помещението.

Този модел измивна колона се предлага без стол, но корпусът и е съвместим с всички модели професионални фризьорски столове. По този начин могат да се спестят средства при оборудването на фризьорски салон, което е напълно допустимо при малки и ненатоварени салони за красота.

Керамичната мивка към този модел е с достатъчна дълбочина за безпроблемно измиване коси с всякаква дължина. Материалът, от който е изработена същевременно позволява да бъде лесно почистена от бои и химикали. Към мивката има смесител за топла и студена вода с бързо температурно регулиране, подвижен душ за максимално удобство на клиент и фризьор по време на манипулацията и сифон  за отвеждане на отпадните  води към канализационната мрежа.

Този модерен, компактен модел измивна колона е изключително лесен за монтиране и осигурява максимална лекота на работа и пълен комфорт на клиента.

Малките фризьорски салони, стартиращи своята дейност с ограничен капитал също се нуждаят от добро професионално оборудване и тази измивна колона е най-подходящият модел в този случай.

Възможността да направите своя салон приятно и красиво място, както и да гарантирате високо качество на услугите, които предлагате няма да останат незабелязани от Вашите клиенти и добрите Ви решения ще бъдат възнаградени.

Защо да лишавате Вас и Вашите клиенти от удобство, красота и практичност? Не се колебайте. Поръчайте този невероятен модел керамична измивна колона сега.

Подобни продукти