Промо

Измивна колона в сребърен цвят

869.00лв. 699.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 6084
Прегледи на продукта: 949
Количество:     

Информация за Измивна колона в сребърен цвят от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Измивна колона в сребърен цвят

Предназначение: за измиване на коса във фризьорски салони

Модел: 6084

Ако искате да притежавате луксозен фризьорски салон трябва да подберете внимателно всяка част от оборудването в него, така че да имате уникален и модерен интериор, като същевременно предложите на своите изискани клиенти невероятно удобство по време на всяка процедура.

Представяме Ви стилна и ергономична измивна колона, която ще придаде изискана визия на салона Ви и ще накара посетителите в него да се почувстват приятно и уютно. Колоната е в стилен сребрист цвят, който ще се впише чудесно към интериора на помещението, без да създава цветова дисхармония.

Тялото на колоната е изработено от здрав и устойчив на замърсяване стъклопласт, който се почиства изключително лесно с вода и почистващ препарат. Към нея е монтиран столът, който впечатлява със своя футуристичен и ергономичен дизайн.

Столът е тапициран с висококачествен винил в сребристо, който гарантира дълъг живот на модела при голямо натоварване. Гладката материя на тапицерията осигурява бързо и лесно почистване и подсушаване и невероятно удобство на клиента.

Дълбоката мивка към колоната позволява измиване на коси с всякаква дължина и възможност за почистване от бои и химикали. Тя се предлага с включени смесител за топла и студена вода, тип палец, както и с подвижен душ за прецизно и качествено измиване.

Сребристата измивна колона ще Ви бъде доставена в два кашона, като в единия са тялото и седалката на колоната, а в другия керамичната мивка, заедно със смесителя и подвижния душ. Сглобяването на мивката към колоната е бързо и лесно и се осъществява само със завиването на два болта.

Създайте уникален интериор на своя салон и невероятно удобство на себе си и своите клиенти, като изберете именно този сребрист модел измивна колона.

Характеристики на модела:

  • Луксозен и удобен модел;
  • Тяло от стъклопласт в сребрист цвят;
  • Керамична дълбока мивка в бяло;
  • Смесител за вода и подвижен душ;
  • Дълбок стол, тип фотьойл, прикрепен към колоната;
  • Бърз и лесен монтаж.
Подобни продукти