Измивна колона Glory

899.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: OT1119
Прегледи на продукта: 1126
Количество:     

Информация за Измивна колона Glory от онлайн магазин Стилист БГ


Glory – Измивна колона

Иновативен дизайн

Невероятно качество

Изключителна функционалност!

Това са само малка част от суперлативите, с които можем да ви представим измивна колона Glory. Тя ще придаде уникален стил на вашия салон и ще подобри значително интериорния дизайн на вашето помещение. Това, което клиентите ви ще кажат за Glory е, че никога не са се чувствали по-комфортно в живота си.

Всеки професионален фризьор би искал да разполага с модерно и функционално съоръжение, каквото е тази измивна колона. Тя прави измиването на косите на клиентите не само по-лесно, но и дори приятно. Стилната и елегантна визия на колоната е само малка част от нейните предимства. Тя е практична, удобна и няма да ви позволи да изпитате умора, независимо колко клиенти са минали през салона ви за деня.

Тялото на колоната е масивно и изключително устойчиво на всякакво натоварване. Изработено от много здрав и неподатлив на замърсяване материал, то ще ви гарантира максимална сигурност и стабилност по време на работа. Меката седалка тип фотьойл и футористичните подлакътни облегалки са тапицирани с изкуствена кожа, която се почиства и подсушава с лекота. Тапицерията на подлакътниците разполага с цип, който ви дава възможност да ги свалите при нужда.

Дълбоката и широка керамична мивка ви дава перфектна свобода на движенията и възможност с лекота да измивате дори дълги и гъсти коси. Мивката е оборудвана с подвижен душ и смесителна батерия, а също и с тръби за топла и студена вода. Благодарение на отличната окомплектовка, няма да ви се налага да харчите допълнително за ВиК оборудване, а свързването на съоръжението към инсталацията ще бъде бързо и лесно.

Удобството, което вие и вашите клиенти ще изпитате при употребата на това професионално бижу е несравнимо с никое друго, а визията на вашия салон ще се отличава от всички останали фризьорски салони. Стлилист бг. ви дава възможност да имате качествено, стилно и функционално оборудване, с каквото малко ваши колеги разполагат.

Спецификации на модела:

  • Масивно и устойчиво тяло
  • Дълбока керамична мивка
  • Включени смесител за вода, подвижен душ и тръби за свързване към ВиК инсталацията
  • Стол тип фотьойл
  • Тапицерия от изкуствена кожа
  • Опция за сваляне на тапицерията на подлакътниците
  • Произход: Китай
Подобни продукти