Електрическа измивна колона 3567

1 599.00лв.
  • Гласове: 2 Рейтинг: 0.5
Наличност: На склад
Код на продукт: 191
Прегледи на продукта: 1077
Количество:     

Информация за Електрическа измивна колона 3567 от онлайн магазин Стилист БГ


Изработването на една прическа често налага измиването на косата. Тази на пръв поглед проста процедура може да се превърне в приятно изживяване за клиента ако измивната колона и столът към нея са толкова удобни, елегантни и улесняващи работата, както моделът, който Ви предлагаме.

Измивната колона, която Ви представяме е предназначена за салони с голяма площ. Тя е подходяща за спа центрове, хотели и студия за красота с клиентела от висок ранг. Нейният елегантен дизайн и удобството, което предлага ще дадат на клиента усещане за лукс и специално отношение.

Модел: 3567 разполага с дълбока керамична мивка в бял цвят. Дълбочината на мивката позволява в нея да бъдат измивани средно дълги и дълги коси, при пълна безопасност от намокряне дрехите на клиента. Към мивката има включени смесител за вода и подвижен душ, което ще Ви спести необходимостта да ги закупувате отделно и да ги монтирате допълнително. Материалът, от който е изработена тази мивка улеснява нейното почистване от боите и химикалите, използвани във фризьорските салони.

Измивната колона има елегантен и удобен стол с ергономичен дизайн и безброй възможности, с които да се постигне максимален комфорт за клиента и удобство по време на работа за фризьора.

Столът има електромотор за управление функциите на седалката, чрез които може да се регулира неговата височина, да се сваля и повдига облегалката, както и да се регулира нивото на облегалката за крака, с цел да се осигури най-добрата позиция на клиента по време на измиване на косата му. Подлакътните облегалки допълват предимствата на този стол.

Удобният стол към този луксозен модел измивна колона има мека дунапренена подложка и тъмна тапицерия от изкуствена кожа, гарантиращи лесното му почистване и предазване от захабяване и зацапване.

Тази удобна и елегантна фризьорска измивна колона е това, от което има нужда Вашят  престижен фризьорски салон, за да привлече най-изисканата клиентела.

Спецификации:

  • Дълбока керамична мивка в бял цвят;
  • Смесител за вода и подвижен душ, включени към модела;
  • Широк и удобен стол с ергономичен дизайн;
  • Кожена тапицерия в тъмен цвят за лесно почистване;
  • Електромотор за управление функциите на стола;
  • Регулируема височина;
  • Падаща облегалка;
  • Регулируема облегалка за краката;
  • Удобни подлакътни облегалки.

Модел: 3567

Подобни продукти