Измивна колона черно и бяло

925.00лв. 825.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 183
Прегледи на продукта: 1274
Количество:     

Информация за Измивна колона черно и бяло от онлайн магазин Стилист БГ


 

Продукт:

Измивна колона в черно и бяло

Модел: FO 3565

Този професионален модел измивна колона притежава невероятна елегантност, изтънчена визия и напълно ергономична форма, създаваща удобство за работа на фризьора, като му позволява да изпълни с лекота всеки детайл по измиване косата на клиента. Освен на фризьора, тази елегантна измивна колона в черно и бяло ще създаде невероятен комфорт и на клиента, като му помогне да се отпусне и наслади на всяка минута от процедура.

Модел FO 3565 има масивно тяло от фибростъкло в бял цвят, осигуряващ лесно почистване от бои и други химикали. Материалът е издържлив на големи натоварвания и гарантира дълъг живот на колоната.

Мивката към този модел измивна колона е изработена от висококачествена керамика, която позволява почистване с всички почистващи препарати. Черният цвят на керамичната мивка не позволява да бъдат забележими замърсяванията от използваните във фризьорството продукти и улеснява нейното почистване. Към мивката са включени смесителна батерия за топла и студена вода, както и подвижен душ за качествено измиване на косата при пълно удобство за клиента.

Столът към тази измивна колона притежава ергономичен дизайн, осигуряващ най-удобната позиция на тялото. Той има хромирани подлакътни облегалки и мека тапицерия от черна изкуствена кожа, която няма да позволи зацапване и захабяване по време на работа.

Тази измивна колона е лесна за монтиране и свързване към водопровод и канализация и създава невероятно удобство както за клиента, така и за фризьора по време на манипулацията.

Нейната красива визия не само ще се впише, но и ще допълни перфектно интериора на всеки фризьорски салон. Тя е изработена от най-добрите материали и специално проектирана, съобразно спецификата на работа във фризьорските салони.

  • Спецификации:
  • Колона от фибростъкло в бял цвят;
  • Дълбока керамична мивка в черен цвят;
  • Включени смесител за вода и подвижен душ;
  • Удобен стол с ергономична форма;
  • Хромирани подлакътници;
  • Мека тапицерия от черна изкуствена кожа;
  • Цвят: бял: тяло; черен: мивка и стол
Подобни продукти