Измивни колони за професионалисти

Стремежът ни към добре поддържан и красив външен вид датира още от началото на човешката цивилизация. Оформянето и поддържането на една добра фризура винаги са били част от грижата за външния вид и за тази грижа никога не са пестени време и средства. Днес модерните хора не могат да си представят живота без фризьорски салони, в които да се погрижат професионално и качествено за перфектната визия на тяхната прическа.

За какво служат предлаганите измивни колони?

Във фризьорските салони почти няма процедура, която да не изисква измиването на косата, като не пропускаме да отбележим, че има хора, които редовно, на всеки два-три дни посещават специално фризьора си, за да бъде косата им измита с подходящ шампоан, възстановена и подхранена със специален подхранващ продукт и стилизирана в перфектна фризура с помоща на четка и сешоар.

Измивни колони

Процедури, като подстригване на косата, боядисване, къдрене и т.н. са немислими, без специалните измивни колони, с които разполага всеки салон.

Мивките, в които се измиват косите на желащите нова фризура са специфично пригодени за този вид дейност, като всеки един детайл при тяхната изработка е съобразен с удобството, както на професионалиста, така и на клиента.

Изработени от различни материали, като метал, керамика или вид пластмаса, те имат различна форма, която приляга плътно към тялото на клиента, за да се предотврати намокрянето на неговите дрехи при измиване на косата.

Типове измивни колони

  • Стационарни;
  • Позиционирани;
  • Подвижни;
  • Измивни колони със смесител;
  • Без смесител.

Колони за измиванеТе също могат да бъдат семпли или модерни с мултифинкционалност на опциите на употреба, за по-голямо удобство на клиента. Измивната колона е една необходима и задължителна част от цялостното фризьорско оборудване на всеки един салон, тъй като благодарение на нея, можете да донесете едно ново и по-високо ниво на удовлетворение у клиентите си!

Към тях винаги има душ и смесител за водата, както и система за отвеждане на отпадните води. Към повечето специализирани измивни колони има и добавен стол, чиято височина се коригира, според конкретната необходимост, а други не предлагат тази възможност, тъй като работните столове в салоните са подвижни и позволяват да бъдат използвани за всички нужди на различните фризьорски процедури.

Подреждане: