Гумирана ваничка за фиксаж

7.20лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1310
Прегледи на продукта: 1788
Количество:     

Информация за Гумирана ваничка за фиксаж от онлайн магазин Стилист БГ


Гумирана ваничка за фиксаж

Гумирана

С извивка за врата

За многократна употреба

Цвят: черен

Как протича фиксирането на косата при къдрене?

Химическото или трайно къдрене на косата протича при няколко етапа, включващи нанасяне на къдреща субстанция – къдрин, навиване отделните кичури на ролки и след определен престой - фиксиране на получените къдрици. Всяка една от тези операции изисква конкретни продукти и консумативи, които не само повишават качеството на процедурата, но и създават удобство на клиент и фризьор.

При нанасянето на фиксаж се използва дунапренена гъба, която има свойството да попие и отдели голямо количество течност, така че същата тази течност да може да навлезе дълбоко във всеки кичур коса. Често течността (фиксаж) е прекалено много и започва да се стича от косата до врата на клиента. Това е не само неприятно, но и опасно за неговото облекло и кожа, затова, с цел стичането върху дрехите да бъде избегнато се използват специални ванички, поемащи излишната течност.

Изберете нашата висококачествена ваничка за фиксаж

Стилист.БГ е магазинът, в който онлайн можете да закупите всичко, което е нужно във вашата работа. Ние предлагаме едни от най-качествените уреди, инструменти и консумативи за фризьорство, сред които и ванички за фиксаж. Нашата ваничка се отличава със своята ергономична форма, осигуряваща максимално удобство и спокойствие на вашите клиенти по време на тяхното преобразяване.

Изработена от мека гума, тя няма да предизвика абсолютно никакъв дискомфорт у клиента по време на нанасяне на фиксажа. Извитата форма и специалният улей дават възможност, ваничката да се постави плътно около врата, така че напълно да се избегне всякакъв риск от стичане на химикалите върху облеклото и по кожата на вашите клиенти.

Ергономична, лека и лесна за почистване, тази професионална гумирана ваничка може да се използва многократно. Тя ще ви спести захабяване и повреждане на кърпите и пелерините, които използвате при химично къдрене на коса, гарантирайки ви лека работа и отлични резултати.

Подобни продукти