Керамична четка Ceramic & Ion D20мм

16.80лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1228
Прегледи на продукта: 1058
Количество:     

Информация за Керамична четка Ceramic & Ion D20мм от онлайн магазин Стилист БГ


Керамична четка Ceramic & Ion D.20мм

Предназначение: За оформяне и изсушаване на коса

С йонизираща функция!

Материали: керамична основа; изкуствен косъм; гумирана дръжка

Диаметър: 20мм

Стилист БГ ви дава възможност да разполагате с най-качествените уреди и инструменти за разкрасяване. Нашите продукти са предназначени предимно за професионална употреба, но те могат с лекота да се използват и в домашни условия от всички любители на домашното разкрасяване.

Термочетка

Предлагаме ви термочетка за оформяне на косата при изсушаване със сешоар. Уникалното при този инструмент е генерирането на йони, които имат свойството да заглаждат по-бързо и качествено косата при минимално увреждане на тънкия и третиран косъм. Йоните се генерират от специалното керамично покритие на четката, което под въздействие на топлината осигурява йонизация, благодарение на която косата става по-гладка и лъскава, а времето, необходимо за оформяне на косата се съкращава значително.

Удобство

Тази четка е не само чудесно средство за оформяне на косата, но и един много удобен за работа уред. Нейната ергономична ръкохватка осигурява надежден и сигурен захват и лекота за ръката, а гуменото уплътнение предотвратява изплъзването на инструмента по време на работа. Тази термо йонизираща четка е толкова удобна, че с лекота може да бъде използвана от всеки непрофесионалист, желаещ да се погрижи за своята визия в домашна обстановка.

Размер

Диаметърът на главата на четката е 20мм, което я прави подходяща за оформяне на къса и средно дълга коса. Гладкото плъзгане на косата по този уникален иновативен уред дава възможност, също така за обработка на по-дълги и дори къдрави коси. С косъм от висококачествени синтетични материали, тази четка няма да предизивка наелектризиране на косата, благодарение на керамичното покритие, елиминиращо напълно статичното електричество.

Термочетка Ceramic & Ion осигурява лесно и бързо изсушаване на косата с отлични резултати за визията и здравината на косъма. Тя е особено подходяща за оформяне на суха, третирана и естествено къдрава коса, нуждаеща се от допълнителна защита при интензивна обработка.

Подобни продукти