Професионален спрей за защита на косата

12.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 6064
Прегледи на продукта: 1340
Количество:     

Информация за Професионален спрей за защита на косата от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Професионален спрей за защита на косата

Предназначение: За предпазване на косата по време на изсушаване

Модел: GA.MA. New Protect. Ion

Производител: GA.MA- Италия

Изсушаването на косата, оформянето, чрез преса или маша, в допълнение с честата химическа обработка, чрез бои и стилизиращи продукти може да увреди необратимо, особено тънката коса и, за да се избегне това е важно тя бъде максимално предпазена по време на термична обработка.

Италианският производител на професионални уреди и козметика за коса GA.MA Professional знае, колко е важно здравето на косата, както и нейният красив вид и затова е създал средство, с чиято помощ дамите с тънка и склонна към увреждане коса няма да се лишават от добра професионална грижа и качествено оформяне на фризурата, посредством четка и сешоар.

Професионалният спрей Protect. Ion представлява заглаждащ флуид, предпазващ косъма от термично увреждане, предназначен за употреба, непосредствено преди изсушаване на косата. Неговите 14 различни натурални съставки му придават свеж и приятен аромат, който се запазва дълго и кара косата да ухае невероятно.

Спрейът за защита на косата притежава способността не просто да предпазва, но и да заглажда и заздравява косата, благодарение на своята йонизираща функция, при която полезните йони проникват в сърцевината на косъма, като по този начин подобряват значително неговата структура.

Този продукт предпазва косата от термично увреждане и улеснява нейното стилизиране, благодарение на което се съкращава времето, необходимо за оформяне на прическата с четка и сешоар. Това допълнително предимство на Protect.Ion го поставя сред най-добрите продукти, предлагащи безценна грижа за косата.

Защитният флуид може да се употребява и в домашна обстановка, всеки път преди изсушаване на косата, като се използват и допълнителните предимства на неговата специална формула, улесняваща максимално сресването на мократа коса.

Употребата на защитния спрей е изключително лесна, като за целта е необходимо само да се впръска от продукта директно към краищата на все още мократа коса и да се пристъпи към нейното сресване и изсушаване.

Опаковка: флакон със спрей-пулверизатор

Количество: 120мл

Тегло: 134гр

Подобни продукти