Силиконова шапка за кичури

18.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1224
Прегледи на продукта: 1498
Количество:     

Информация за Силиконова шапка за кичури от онлайн магазин Стилист БГ


Силиконова шапка за кичури

Предназначение: За изваждане на отделни кичури коса, подлежащи на изсветляване

  • Удобна
  • Качествена
  • Многократна употреба
  • Лесно почистване
  • Универсален размер
  • Не запарва кожата и не дразни

Невероятно улеснение

Шапките за изсветляване на отделни кичури коса са чудесно улеснение за фризьорите. Ако преди време кичурите се обработваха с помощта на алуминиево фолио, което трябваше да ги държи разделени от останалата част от косата, то днес има много по-лесен и удобен начин за изпълнение на тази предпочитана от клиентите процедура.

С помощта на шапките изсветляването на отделни части от косата е лесно, а химичните субстанции не влизат в контакт с кожата на главата, което я предпазва от раздразнения и възпаления. Шапката дава възможност за идеално равномерно разпределение на кичурите, тъй като отворите са разположени симетрично.

Изсветляването на кичури с помощта на шапка е лесно, максимално безопасно и съкращава значително времетраенето на процедурата. От вида и материала на шапката за кичури зависи колко лесно ще бъде изпълнена манипулацията, а също и колко дълго ще бъде използван този помощен консуматив. Шапките за кичури могат да бъдат изработени от гума, найлон или алуминиево фолио, но най-здрави и практични си остават силиконовите модели.

Какво ви предлагаме ние?

Стилист.БГ ви предлага една чудесна силиконова шапка за кичури, с която ще работите изключително лесно. Тя има широк отвор, което позволява да се поставя и сваля с лекота и да пасва идеално на всяка глава, без да притиска, стяга и запарва кожата на главата. За разлика от гумените и найлонови модели, силиконовите шапки не запарват кожата на главата и по този начин предотвратяват раздразнението и възпалението на скалпа.

Шапката за кичури от силикон предпазва кожата от досега на обезцветителите и боите, което я прави особено подходяща за хора, склонни към алергии или с чувствителен скалп. Тя е чудесно решение при зравословни състояния, като дерматити, себорея и пърхот, като дава възможност за създаване на красива фризура дори на клиенти с непоносимост към някои химични субстанции.

Шапката за кичури се почиства лесно и е предназначена за многократна употреба.

В онлайн магазина на Стилист.БГ ще откриете също смесителни купи, кукички за изваждане на кичури и четки за боядисване.

Подобни продукти