Фризьорско работно огледало

499.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 3301
Прегледи на продукта: 1551
Количество:     

Информация за Фризьорско работно огледало от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Фризьорско работно огледало

Предназначение: За обособяване на работното място във фризьорски салони

Модел: 3301

Произведено в: Китай

Извършването на фризьорски манипулации често е съсредоточено в различни части на помещението, но мястото, обособено като работно се познава по работното огледало, което дава възможност на клиента да наблюдава своето преобразяване.

От качеството на работното огледало зависи в голяма степен комфортът на клиента, както и възможността фризьорът да извърши добре разкрасителната процедура, ето защо е изключително важно, оборудвайки своето работно място да подберете най-добрите компоненти от професионалното обзавеждане.

Представяме Ви работно огледало, отличаващо се със стилен и иновативен дизайн, изграден от опростени и изчистени линии, но в същото време допълнен от много изящни орнаменти, които му придават луксозно излъчване и красота.

Съчетанието между атрактивна визия и изключително качество на материалите и изработката правят това огледало подходящо за всеки фризьорски салон, където се търси здравина на работното оборудване и възможност за допълване на изискания интериор.

Качеството на изработка и стабилността на този модел се допълват от хромираните елементи, които придават допълнителна устойчивост и здравина и дават възможност за лесно почистване на козметичните продукти, използвани във фризьорството, дори с течни почистващи препарати.

Височината на работното огледало е 185см, което дава възможност в него да се оглеждат клиенти с различен ръст както в седнало, така и в изправено положение. Огледалото разполага с удобна работна лавица, върху която могат да се поставят най-често използваните инструменти, с цел да бъдат винаги на разположение на фризьора.

Основното предимство на това фризьорско съоръжение е здравото и гладко стъкло, което дава идеално изображение, без изкривяване на образа и неравности по неговата повърхност.

Характеристики:

  • Иновативен дизайн с опростени, изчистени линии;
  • Перфектна съвместимост с визията на всяко работно помещение;
  • Високо качество на материалите и изработката;
  • Отговаря на последните тенденции във фризьорското обзавеждане;
  • Здраво и идеално гладко стъкло, без изкривяване на образа и неравности;
  • Хромирани елементи за повече стабилност;
  • Помощна лавица за инструменти;
  • Размер: 185 х 110см.
Подобни продукти