Работно място за фризьори

499.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 8815
Прегледи на продукта: 1254
Количество:     

Информация за Работно място за фризьори от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Работно място за фризьори

Предназначение: За работа във фризьорски салони

Модел: 8815

Произведено в: Китай

Работата във фризьорските салони налага всяка манипулация да бъде извършвана на определено място, като за целта е важно, то да бъде оборудвано с необходимите съоръжения, мебели и помощни компоненти.

Основната част от фризьорските процедури се извършва на едно конкретно място, познато като работно, където клиентът седи удобно на фризьорския стол и разполага с огледало пред себе си, на което следи промяната в своята визия.

Нито едно работно място във фризьорските салони не може без подходяща работна тоалетка или огледало и всеки салон задължително трябва да разполага с такъв елемент от оборудването, като броят на огледалата зависи от работните места в самия салон.

Представяме Ви професионално фризьорско огледало с класически, но изключително стилен дизайн, което ще се впише перфектно към интериора на всяко работно помещение и дори ще го допълни по един изтънчен начин.

Моделът се отличава с високо качество на изработка и здравина на използваните материали, с което се гарантира дългият експлоатационен живот на съоръжението, като по този начин се пестят средствата, необходими за периодична подмяна на този важен компонент, в случаите, когато се използват некачествени модели.

Рамката на огледалото е изработена от хромирани елементи, които допълват здравината на модела и дават възможност за лесно почистване от химическите продукти, използвани при фризьорските манипулации. Хромираните елементи са изключително устойчиви на влага, което позволява да бъдат измивани с течни разтвори.

Основната част на работното огледало представлява висококачествено, гладко и издържливо стъкло, чиято прецизна изработка осигурява перфектна видимост, без изкривявания на образа и неравности по неговата повърхност.

Рамката на огледалото има специална конструкция, осигуряваща помощно рафтче, на което могат да бъдат поставяни инструментите, необходими за текущата процедура, което е поредното удобство, създавано от този модел.

Характеристики:

  • Стилен и функционален дизайн;
  • Здрава хромирана рамка;
  • Здравина на материалите;
  • Гладко стъкло, без изкривяване на образа;
  • Помощно рафтче;
  • Размери: 185 х110см.
Подобни продукти