Професионална маска за коса

24.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 6063
Прегледи на продукта: 783
Количество:     

Информация за Професионална маска за коса от онлайн магазин Стилист БГ


Артикул: Професионална маска за коса

Предназначение: За възстановяване и заздравяване на сухата и изтощена коса

Модел: 6063

Косата, особено когато е подлагана на обработка с бои и стилизиращи продукти или термична обработка със сешоар, маша или преса губи своята здравина и блясък, става чуплива с цъвтящи краища и трудна за разресване. За да се върне отново нейния перфектен вид и за да се стимулира нейният растеж е важно да се използват маски, специално предназначени за възстановяване на увредена коса.

Най-добрите продукти за увредена коса ще намерите във фризьорските салони, където се използват най-качествните артикули, създадени специално за професионална употреба. Професионалните фризьори използват професионални маски за коса, защото знаят, че именно те са най-подходящи за косите на техните клиенти.

Представяме Ви професионална маска за коса, в чийто състав влизат внимателно подбрани компоненти, способни да възстановят структурата на косъма, като възвърнат неговия блясък и красота. Съставките, включени в тази маска са изцяло натурални и няма да педизвикат неприятни раздразнения и алергични реакции.

Те са прецизно комбинирани и си взаимодействат перфектно, възстановявайки влагата в косъма, от която се нуждае сухата и чуплива коса. Маската има свойството да прониква за кратко време в сърцевината на косъма и да го подхранва от основата до корена. Това прави възможно възстановяването на косата да се извърши бързо, без да се налага продуктът да престоява върху косата с часове.

Тази маска е изключително лесна и приятна за употреба, което я прави подходяща за използване в домашни условия. Тя има мека и гладка консистенция, прилепва плътно по косъма и улеснява разресването, без да утежнява косата след измиване.

Начин на употреба:

Върху предварително измита с подходящ шампоан коса нанесете малко количество от маската и го разнесете по цялата дължина на косъма, като избягвате да нанасяте в корените. Изчакайте между 5 и 20 минути маската да подейства и изплакнете обилно с топла или хладка вода, по желание.

Подобни продукти