Професионален карбонов гребен - Karbo 205

8.94лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 4.5
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1294
Прегледи на продукта: 1181
Количество:     

Информация за Професионален карбонов гребен - Karbo 205 от онлайн магазин Стилист БГ


Професионален карбонов гребен - Karbo 205

  • Подходящ за всички професионални манипулации, при които се използва термична или химична обработка на косите.
  • Устойчив на деформация и оцветяване.
  • Подходящ за расресване на всички типове и дължини на косата.
  • Специален иновативен дизайн.
  • Деликатен към скалпа и косъма.
  • Антистатично действие.

Защо е важно качеството на професионалния фризьорски гребен?
Всяка фризьорска манипулация е свързана с разресване на косата. Подстригване, боядисване, къдрене, стилизиране – всичко това е немислимо без наличието на гребен, с който косите да бъдат подготвени за основната операция по тяхното разкрасяване. Всеки фризьор има свой любим гребен или материал, от който да бъде изработен той, като качеството на материала определя както лекотата на разресване, така и дългия пердиод на работа с гребена.
Какво ви предлага Стилист.БГ?
Karbo 205 е професионален карбонов гребен с дължина 205мм. Подходящ за разресване както на къси, така и на дълги коси, той ще изпълнава своето предназначение дълго, след като го закупите.
Материалът, от който е изработен този професионален гребен има специално предназначение. Той е изключително устойчив на високи температури – издържа на нагряване до 150 градуса. Това позволява инструментът да се използва при всички фризьорски манипулации, включващи термична обработка на косата, а също и да бъде стерилизиран по всички възможни методи, включително изпичане и изваряване на инструментите.
Карбоновият гребен може, също така да се използва при химична обработка на косата, като боядисване, обезцветяване и трайно къдрене. Химикалите, съдържащи се в продуктите за обработка на косата няма да предизвикат оцветяване и деформация на материала.
Гладкото карбоново покритие на професионален гребен Karbo 205 няма да причини раздразнение и увреждане на скалпа и косата при разресване. Напротив, той дори ще намали драстично статичното електричество, предизвикващо неприятно наелектризиране на косъма, вследствие на някои процедури. Дългият експлоатационен живот на това професионално помагало е само едно от многобройните негови предимства.

Гребенът е подходящ за мъжко и дамско фризьорство.

Разгледайте и нашите професионални ножици, за да разполагате с пълен комплект качествени инструменти за фризьорство.

Подобни продукти