Смесителна купа с улей

2.76лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1223
Прегледи на продукта: 1122
Количество:     

Информация за Смесителна купа с улей от онлайн магазин Стилист БГ


Смесителна купа с улей

Предназначение: За смесване на субстанции, използвани във фризьорството

Материал: пластмаса

Модел: с дръжка и улей

Цвят: черен

Защо трябва да притежавате тази смесителна купа?

Фризьорските манипулации често са свързани със смесването на различни химични субстаниции, като бои и окислители, обезцветители и активатори, а също и къдрини и фиксатори, предназначени за трайно къдрене и оцветяване на косата. Смесването на различните компоненти става в специални купи, с каквито всеки салон задължително разполага.

Както всеки професионален уред или консуматив и купите за смесване варират като качество и съответно осигуряват различно удобство по време на работа. Качеството на самата купа определя не само как ще работите, но и колко дълго ще я използвате, а честата подмяна на консумативите е разход, който обезателно бихте искали да избегнете.

Какво ви предлагаме ние?

Стилист.БГ ви предлага една много удобна и качествена смесителна купа, с която ще ви бъде не само лесно, но дори приятно да работите. Изработена от много здрава и плътна пластмаса, тя ще изпълнява своето предназначение в продължение на години, без да се счупи, захаби и деформира. Дълбочината на купата е подходяща за смесване на продукти, достатъчни за една манипулация. С нея се осигурява индивидиалното количество продукт за всяка обработка на косата.

Удобството, което тази смесителна купа предлага се дължи на нейната дръжка, позволяваща да държите с лекота съда, докато нанасяте субстанциите върху косата. В комбинация с нейния улей, дръжката дава възможност за лесно преливане на течности от един съд в друг. Тази купа с улей позволява да отмервате с точност продуктите, необходими за всяка процедура, когато ги смесвате в друг работен съд.

Издържана в черен цвят, тази професионална смесителна купа няма да се обезцвети или оцвети от боите, смесвани в нея. Тя няма да се счупи, в случай че я изпуснете и може да се почиства лесно с всички конвенционални почистващи препарати.

Стилсист.БГ ви предлага също четки за боядисване на коса, и шапки за кичури с високо качество.

Подобни продукти