Пелерина за многократна употреба

16.20лв.
  • Гласове: 2 Рейтинг: 2.5
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1226
Прегледи на продукта: 1269
Количество:     

Информация за Пелерина за многократна употреба от онлайн магазин Стилист БГ


Пелерина за многократна употреба

Материал: PVC

Цвят: черен

Предлагаме ви възможност да осигурите на своите клиенти сигурност и спокойствие по време на разкрасителните процедури, на които се подлагат. Голяма част от фризьорските манипулации включват вода и химични субстанции, които биха могли да повредят фатално облеклото на вашите клиенти, затова употребата на предпазна пелерина е задължителна и всеки фризьорски салон разполага с този важен компонент от професионалните принадлежности.

Стилист.БГ ви предлага една много плътна, но изключително удобна предпазна пелерина. Тя може да се използва по време на всяка професионална манипулация, в това число: подстригване, боядисване и дори измиване на косата. Удобството и сигурността, които тази здрава синтетична пелерина ще осигури, ще подобри качеството на вашата работа и ще създаде добри впечатления у всеки клиент на вашия салон.

Материал

Материалът, от който е изработена пелерината е 100% PVC, устойчиво на химично и механично въздействие. Тази пелерина няма да се повреди от химикалите, които използвате ежедневно и няма да изгуби от своите качества под въздействие на различните методи на почистване. Почистването на този предпазващ облеклото плащ е улеснено максимално, като по желание могат да се използват дори най-масово използваните почистващи препарати.

Размер

Тази пелерина за фризьорство е достатъчно голяма, за да обгърне свободно всеки клиент, независимо от неговите физически данни. Със сериозна дължина и ширина тя покрива цялото тяло, за да предпази изцяло всяка част от облеклото на клиента. Вашите клиенти очевидно държат на своята визия, а облеклото понякога е най-скъпото средство за изграждане на перфектен цялостен облик. Предпазвайки качествено техните дрехи, вие ще спечелите тяхното доверие, не само със своите умения, но и с вниманието и личното си отношение.

За да ви дадем възможност да работите лесно, качествено и прецизно, ние от Стилист.БГ предлагаме всичко необходимо на професионалния фризьор. При нас ще откриете най-добрите професионални, уреди, мебели и консумативи, изработени от водещи европейски производители на професионално оборудване за фризьорски салони.

Подобни продукти