Масичка за чакалня с два плота

119.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: OT1216
Прегледи на продукта: 1273
Количество:     

Информация за Масичка за чакалня с два плота от онлайн магазин Стилист БГ


Масичка за чакалня с два плота

Материал: стъкло - плотове; метал – конструкция

Приложение: за чакални в козметични и фризьорски салони

Защо ви е необходима тази масичка за чакалня?

Стилист.БГ предлага качествено и модерно оборудване за козметични и фризьорски салони, като това включва дори мебели за чакални. Чакалнята е важна част от вашия салон, тъй като в нея клиентите прекарват не малко време и там те си създават впечатление за вашия бизнес, отношение към клиента и към работата ви изобщо.

Масичката в една чакалня е задължителна, тъй като в престижните салони, тя може да послужи за сервиране на кафе и други напитки. Върху нея могат да бъдат поставени каталози и тематични списания, които да помогнат на вашата клиентела в избора на прическа или разкрасителна процедура.

Какво ви предлагаме ние?

Ние ви предлагаме една много изискана и функционална масичка за чакалня. Тя е изработена от метал и стъкло и може лесно да се впише към всеки интериор. Металната конструкция на тази изтънчена мебел ѝ придава здравина и устойчивост. Хромираните метални компоненти не подлежат на корозия и захабяване и се почистват лесно с подходящите препарати.

Двата плота на този модел са изработени от здраво цветно стъкло, устойчиво на голямо натоварване. Дори по-тежки предмети няма да застрашат здравината на масата, тъй като тя е пригодена за дългогодишна употреба. Почистването на стъклените плотове става отново лесно, като издраскването им е почти невъзможно. Въпреки това, ние от Стилист БГ ви съветваме да не съхранявате остри и твърди предмети върху тази красива масичка и да контролирате малки деца, в случай че си играя в близост до съоръжението.

Цена

Тази масичка за чакалня е на изключително изгодна цена, което е причина да не губите ценно време и да я закупите веднага. Специализираното оборудване за фризьорски и козметични салони рядко се предлага толкова изгодно, особено, когато качеството на продукта е изключително високо.

Подобни продукти