Професионална плоска четка Turbo Vent 100% Boar

31.20лв.
  • Гласове: 2 Рейтинг: 4.3
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1314
Прегледи на продукта: 1731
Количество:     

Информация за Професионална плоска четка Turbo Vent 100% Boar от онлайн магазин Стилист БГ


Професионална плоска четка Turbo Vent 100% Boar

Материал: Керамика; естествен косъм

Модел: широка, плоска

Предназначение: за сресване и оформяне със сешоар

Производител: Olivia Garden Белгия

Качество на продукта – качество на резултатите

Четките за оформяне и сресване се различават много. Разнообразието, което залива пазара варира и като форми и като качество и като материали, но четките, предназначени за професионална употреба трябва винаги да бъдат с отлично качество – на материалите и на изработката, за да могат съответно да гарантират и отлично качество на резултатите.

Случвало ли ви се е да оформите косата си с четка с ниско качество? Тогава вероятно знаете колко е неприятно досадното налектризиране и колко нетрайна е прическата. За да избегнете всичко това, ние ви предлагаме една професионална плоска четка на белгийската компания Olivia Garden, с която отличните резулатати са винаги гарантирани.

  • Turbo Vent 100% Boar

Това е една висококачествена плоска четка, подходяща както за сресване, така и за оформяне на косата с помощта на сешоар. Тя се отличава не само визуално, но и като функционалност, предлагайки лесно и бързо оформяне на прическата, независимо дали сте любители или професионалисти.

  • Материали

Материалите са това, което прави четката уникална. Специалното керамично покритие и мекият естествен косъм ще се погрижат косата ви да получи най-нежната професионална грижа, така че да блести от здраве за дълъг период от време. Керамиката, използвана при четката има доказан антистатичен ефект, благодарение на което неприятното наелектризиране ще остане изцяло в миналото, а косата ще бъде копринено мека и сияйна – такава, каквато винаги сте искали да бъде.

  • Спестява време

Тази четка е не само полезна за косата, но и изключително полезна за натоварените и вечно бързащи дами. Тя съкращава времето, необходимо за изсушаване на косата с 50%, което едва ли ще остане недооценено и от натоварените фризьори. Редуцирането на времето за изсушаване също така предпазва косъма от продължително термично въздействие, а по този начин и от увреждане и прекомерно изсушаване на косата.

Доверете се на качеството, което белгийската марка Olivia Garden и Стилист. БГ ви предлагат за да имате здрава, лъскава и идеално оформена прическа.

Подобни продукти