Керамична четка за изсушаване с естествен косъм - D34

15.60лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1233
Прегледи на продукта: 1044
Количество:     

Информация за Керамична четка за изсушаване с естествен косъм - D34 от онлайн магазин Стилист БГ


Керамична четка за изсушаване с естествен косъм – D.34

Материали:

  • Дърво – основа
  • Керамика – покритие на цилиндъра
  • Корк – дръжка
  • Естествен косъм от глиган – четка
  • Диаметър: 34мм

Тази четка за изсушаване е най-доброто, което можете да подарите на косата. Тя ще преобрази всяка прическа, превръщайки я в копринено нежна и лъскава феерия. С керамична основа, тази професионална четка за изсушаване генерира йони, които ефективно подобряват визията и състоянието на косъма. Свойството на йонизацията да запазва непокътната обвивката на косъма при обработка е доказана  и на нея все по-често залагат производителите на професионални уреди и инструменти.

Материали:

Материалите, от които е изработена тази обла четка са дърво, керамика, корк и естествен косъм от глиган. Основата на четката се състои от специално керамично покритие, генериращо отрицателно заредени йони под въздействие на топлината. Гладкото керамично покритие подпомага лекото плъзгане на косата при обработка, а мекият естесвен косъм от глиган и придава мекота и блясък, за каквито не сте и мечтали. Дръжката на този уред е изработена от корк, който няма да допусне изпотяване на дланта и изплъзване и по този начин ще улесни максимално оформянето на косата.

Размер

Тази керамична четка за изсушаване е с диаметър на цилиндъра 34мм. Този размер е подходящ за по-бързо и лесно изсушаване на дълги и гъсти коси, като с нея също така може да се придаде обем и да се извият леко отделните кичури. На любителите и професионалистите, ние от Стилист.БГ предлагаме тази четка в огромно разнообразие от размери, за да може всеки да открие подходящия за своята коса модел.

Иновативна, удобна и функционална

Тази професионална четка за изсушаване на коса е едно уникално и революционно откритие. Нейната йонизираща функция придава мекота и блясък на косата, като подобрява нейния цялостен облик за много кратко време. Удобството по време на работа с тази четка е безспорно. Нейната ергономична и противоплъзгаща се дръжка ще ви позволи да работите с лекота, а всичко това заедно ви гарантира, че притежавате един много функционален професионален уред.

Подобни продукти