Кръгла керамична четка с естествен косъм Olivia Garden

28.80лв.
  • Гласове: 2 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1293
Прегледи на продукта: 1151
Количество:     

Информация за Кръгла керамична четка с естествен косъм Olivia Garden от онлайн магазин Стилист БГ


Кръгла керамична четка с естествен косъм Olivia Garden

Керамична основа

100% естествен косъм от глиган

Предлага се в диаметър: 22. 32, 45, 115мм

Производител: Olivia Garden – Белгия

С какво тази четка е полезна за косата?

При оформяне на косата с четка и сешоар тя много често влошава своето състояние. Това се дължи предимно на лошото качество на използваните четки, а също и на високата температура, отделяна от сешоара. Увреждането на косата при стилизиране не бива да се допуска, ето защо добрите професионални фризьори използват само полезни за косата уреди и инструменти.

Тъй като голяма част от четките с метална основа и синтетичен косъм имат доказана способност да накъсват и наелектризират косата, все повече производители залагат на качествените естествени материали. Сред тези производители се нарежда и белгийската марка Olivia Garden, създавайки четка, която е не само невероятно удобна и функционална, но и изключително полезна за здравината и вида на косата.

Керамична четка с естествен косъм Olivia Garden

Стилист.БГ ви предлага изцяло натурална и деликатна към косъма обла четка за оформяне с помощта на сешоар. Изработена от керамика с високо качество и 100% естествен глигански косъм, тя ще оформя косата без да я накъсва, деструктурира и наелектризира. Благодарение на керамиката, статичното електричество генерирано от изкуствените материали вече няма да ви безпокои и да ви сблъсква с нежелания ефект на хвърчащата на посоки коса.

Напълно естественият косъм от глиган ви гарантира нежно, но много ефективно и бързо заглаждане на косата, така че тя за много по-кратко време да придобие мекотата и блясъка, към които се стремите. Обработена по този начин всяка прическа ще бъде по-жизнена и красива, а косъмът - напълно съхранил своята структура и здравина.

Удобство

За да ви бъдем максимално полезни, ние от Стилист. БГ ви предлагаме тази кръгла керамична четка в няколко размера, всеко от които подходящ за оформяне на коси с конкретна дължина. Удобството да работят с керамичната четка ще бъде усетено както от опитните професионалисти, така от любителите, които тепърва прохождат в оформянето на косата в домашни условия

Подобни продукти