Многостранен фризьорски гребен

4.86лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1276
Прегледи на продукта: 1461
Количество:     

Информация за Многостранен фризьорски гребен от онлайн магазин Стилист БГ


Многостранен фризьорски гребен

Приложение: за прецизно отделяне на косата при боядисване, къдрене и обезцветяване

Материал: пластмаса

Защо е важна формата на фризьорския гребен?

Гребените, използвани във фризьорството се отличават значително от тези, които използваме ежедневно, за да срешим и оформим косите си. Професионалните гребени са много по-здрави, устойчиви на различни въздействия и по-функционални, когато са предназначени за специфични фризьорски манипулации. Когато косата се обработва химически, тя се разделя на отделни сектори, което не може да се изпълни с какъвто и да е гребен.

Гребените за боядисване предлагат поне няколко различни опции за обработка на косата, като задължително условие е наличието на остър връх в края на дръжката, с който по-лесно да се разделя косата на сектори. Всеки модел е различен и предлага повече или по-малко възможности за избор, но най-добрите модели си остават тези, подходящи за почти всяка професионална операция.

Какво ви предлагаме ние?

Стилист.БГ предлага на професионалните фризьори гребен за разделяне на косата на отделни сектори. Неговата невероятна практичност и високо качество ще направят всяка процедура много по-лесна, като изпълнение, а резултатите – в пъти по-добри.

  • Форма

Формата на този професионален гребен му придава изключителна мулти функционалност. На практика, всяка негова страна може да бъде използвана по различен начин, при химична обработка и стилизиране на косата.

Острият край на дръжката позволява лесно разделяне на косата в обособени сектори, което е необходимо при голяма част от фризьорските манипулации. Двустранно разположените зъбци на гребена са с различна форма и големина, за да могат с него да се обработват както дълги коси, така и такива със средна и малка дължина. Върхът на самия инструмент също представлява гребен със специално приложение, при оформянето на някои фризури.

  • Ползи

Този качествен професионален и практичен гребен е специално създаден за бързо и лесно отделяне на кичури коса, подлежащи на оцветяване, къдрене или обезцветяване. Той улеснява значително изпълнението на не съвсем лесните и прости разкрасителни процедури. Стилист БГ ви предлага едно перфектно улеснение.

Подобни продукти