Професионална гъба за фиксаж - 3бр./опаковка

3.36лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1309
Прегледи на продукта: 1368
Количество:     

Информация за Професионална гъба за фиксаж - 3бр./опаковка от онлайн магазин Стилист БГ


Професионална гъба за фиксаж – 3бр/опаковка

Материал: пластмасов държач; дунапрен

Предназначение: за нанасяне на фиксаж при химично къдрене на коса

Количество: 3бр. в опаковка

Как се нанася фиксаж при студено къдрене?

За професионалистите това е повече от ясно, но нека поясним за незапознатите – фиксажът служи за фиксиране формата на косъма след химическа обработка с къдрин. При химичното или познато още, като ‘’студено’’ къдрене, в употреба влизат две химични субстанции – къдрин и фиксаж. Къдринът има за цел да разруши структурата на косъма, за да я промени, а фиксажът служи за възстановяване на същата тази структура, след като косъмът е придобил желаната форма.

Фиксажът се нанася директно върху навитата на ролки коса, като субстанцията трябва да попие дълбоко във всеки кичур, така че къдриците да бъдат трайно фиксирани във времето. Нанасянето на фиксажа с помощта на четка е неудачно и неудовлетворяващо, затова за целта се използват дунапренени гъби, притежаващи свойството да поемат и отдават голямо количество течност. Фиксирането на къдриците не може да се прави с каквато и да е гъба, затова професионалните фризьори използват гъби, специално създадени за целта.

Стилист БГ ви предлага качествени гъби за нанасяне на фиксаж

При нас всеки фризьор може да намери всичко необходимо за своята работа. Ние предлагаме от най-едрите до най-дребните компоненти от фризьорското оборудване. Консумативите за фризьорство са на пръв поглед незначителни детайли от отговорната и трудна работа на фризьора, но за него те са изключително важни и необходими. Тяхното качество е определящо за крайните резултати, затова ние предлагаме на фризьорите най-качествените и дълготрайни консумативи.

Гъбата за фиксаж, която виждате е изработена от водещ производител на професионални продукти за фризьорство. Тя се отличава с невероятно качество и създава уникално удобство по време на работа. Гъбата от този модел разполага с пластмасов държач, който ще предпази ръцете от контакт с химичната субстанция и ще улесни изключително много нанасянето на къдрина върху косата. Дунапренената гъба има доказана здравина и висока попиваща способност, а формата ѝ гарантира безупречно изпълнение на манипулацията.

Подобни продукти