Еднократни престилки за боядисване - MP Hair

5.76лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1298
Прегледи на продукта: 1909
Количество:     

Информация за Еднократни престилки за боядисване - MP Hair от онлайн магазин Стилист БГ


Еднократни престилки за боядисване – MP Hair

Количество: 30бр

Материал: полиетилен

Производител: MP Hair – Италия

Защо са необходими работните престилки?

Във всяка професия, в която има риск от замърсяване и захабяване на облеклото се прибягва до употребата на защитни дрехи, униформи или други елементи. Във фризьорската професия контактът с причинители на замърсяване и захабяване е ежедневие и точно там работното облекло е задължително. Работните престилки, предпазващи дрехите от вода, бои, окислители, обезцветители и къдрини са най-ефектвното и удобно средство за защита на личното облекло.

Многократни или еднократни работни престилки?

Престилките за многократна употреба със сигурност имат своите предимства – те са по-здрави, по-плътни и вероятно малко по-удобни, но техен безспорен недостатък е нуждата от ежедневно почистване. Това е свързано с разхищение на време, усилия и средства, а никой професионалист не би искал да разхищава тези неща.

Предимството на престилките за еднократна употреба е, че те не изискват никаква поддръжка, големи капиталовложения и време. Те могат да изчезнат моментално от вашето полезрение, щом изпълнят предназначението си да пазят дрехите от временно или фатално замърсяване. Купувайки цял професионален комплект, вие няма да се притеснявате, че чистите престилки са свършили и ще можете да съсредоточите своето внимание към по-важното – грижата за красотата на своите клиенти.

Какво ви предлага Стилист.БГ?

Ние ви предлагаме висококачествени и удобни работни фризьорски престилки, предназначени за еднократна употреба, с които винаги ще бъдете сигурни, че облеклото ви няма да пострада. Нашите еднократни престилки са дело на италианската марка MP Hair, което само по себе си говори за тяхното качество, здравина и удобство. Изработени от много здрав, еластичен полиетилен, те ще осигурят пълна защита и максимално удобство на всеки професионалист.

Престилките имат уникална кройка, създаваща отлични условия за пълна свобода на движенията. Те имат отвор за главата, осигуряващ плътно покриване на дрехите и връзки, за завръзване на кръста, така че защитата на дрехите в предната им част да бъде безупречна и постоянна.

Подобни продукти