Еднократни пелерини за боядисване - 30 броя

9.60лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1265
Прегледи на продукта: 1290
Количество:     

Информация за Еднократни пелерини за боядисване - 30 броя от онлайн магазин Стилист БГ


Еднократни пелерини за боядисване – 30бр

Материал: найлон

Размер: универсален

Производител: Kay Store – Италия

30 броя разноцветни найлонови пелерини

Защо са ви необходими тези еднократни, найлонови пелерини?

Голяма част от фризьорските процедури са свързани с употреба на химикали, под формата на бои, окислители, обезцветители, къдрини и други. Измиването на косата след химична обработка също е задължителна част от грижата за косата на клиента, а всичко това води до нуждата от максимална защита на неговото облекло и кожа, така че да се избегне повреждане и замърсяване на скъпи и любими дрехи.

В много салони се използват пелерини за многократна употреба, но те изискват ежедневно почистване и подсушаване. Това е свързано с много усилия, време и средства, а никой няма тези фактори в излишък. Ние от Стилист.БГ ви предлагаме да осигурите максимално спокойствие и комфорт на своите клиенти и в същото време да си спестите време, усилия и средства, като закупите този чудесн комплект от 30 разноцветни найлонови пелерини за еднократна употреба.

Защо тези пелерини ще ви послужат чудесно?

Нашите еднократни найлонови пелерини са дело на италианския производител на продукти за коса Kay Pro, което само по себе си говори за тяхното качество. Те са здрави, удобни и надеждни, така че работата с тях да ви създаде усещане за сигурност и спокойствие. Облеклото на вашите клиенти няма да пострада по никакъв начин, а вие ще спечелите за пореден път тяхното доверие.

Размер

Всяка една от тези найлонови пелерини е с един, универсален размер. Те са достатъчно широки и удобни, за да могат да се използват при клиенти с различно телосложение и могат да покрият всяка част от тяхното облекло. Лекотата да разполагаш с винаги готова за употреба пелерина, без да се тревожиш за нейното почистване след края на процедурите е незаменима и всеки натоварен фризьор би искал да има такова удобство.

Стилист.БГ и Kay Store ви осигуряват лекота, спокойствие и абсолютна защита на една невероятно ниска цена.

Подобни продукти