Комплект четки за грим

48.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 6102
Прегледи на продукта: 947
Количество:     

Информация за Комплект четки за грим от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Комплект четки за грим

Предназначение: За професионално и непрофесионално гримиране

Съдържание на комплекта:

16бр четки с различна големина, форма и предназначение.

Професионалните гримьори знаят колко важна част от тяхната работа са техните инструменти и консумативи. Благодарение на качеството на тяхната изработка, те могат да предложат различни видове грим за специални поводи, който да бъде не само красив, но и прецизно нанесен и дълготраен.

Предстаяме Ви комплект четки за грим, подходящ за професионална употреба. Четките се предлагат в елегантен калъф за съхранение, който ще ги предпази от повреждане и ще Ви позволи да ги носите със себе си на всяко важно мероприятие, където се изискват Вашите умения.

Всяка четка е изработена от качествени естествени материали, като косъмът е мек към кожата и устойчив на основно почистване. Дръжките са дълги, с цел да се осигури максимална прецизност при нанасяне на грима и пълно удобство на гримьора.

Комлектът съдържа четки за очертаване на очна линия и нанасяне на сенки за очи с различна дебелина и дължина на косъма. Освен тях, наборът съдържа и четки, тип спирала за мигли, специално изработени, така че да не слепват миглите и да им придават обем и дължина.

Някои от четките в този професионален комплект служат за прецизно нанасяне на червило, а други имат за цел да разнесат равномерно всеки вид пудра или руж.

Пълният набор от всички видове четки, използвани от професионалните гримьори, разположен в удобен компактен калъф, тип портмоне ще Ви помогне да започнете успешно своята дейност ако сте начинаещ гримьор. С негова помощ ще можете да предложите професионализъм и качество, търсени най-вече от представителите на шоу бизнеса и модата.

Този комплект, освен това е подходящ и за дамите, които могат сами да направят своя грим перфектен и забележителен, като голямото количество четки няма да заема много място в тяхната дамската чанта или несесера с гримове.

Подобни продукти