Йонизираща четка за коса Termix D.43

28.80лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1249
Прегледи на продукта: 1706
Количество:     

Информация за Йонизираща четка за коса Termix D.43 от онлайн магазин Стилист БГ


Йонизираща четка за коса Termix D.43

  • Диаметър на главата: 4.3см
  • Материал: керамика; пласмаса; изкуствен косъм
  • Натурален генератор на йони
  • Перфектно заглаждане без наелектризиране

Производител: Termix – Испания

Защо да изберете тази четка за оформяне на коса?

Оформянето на косата под въздействие на топлата струя на сешоара, с помощта на обла четка е сред най-често извършваните фризьорски манипулации. Все повече любители на домашното разкрасяване също избират този метод за оформяне на косата, тъй като при него се постига идеално заглаждане на къдравата и непокорна коса, а същевременно се придобива изумителен обем, тъй като косата е повдигната от корена.

На пазара за професионални и любителски инструменти за оформяне на коса се предлагат различни, като вид и материали четки за оформяне, но малко от тях могат да направят за косъма това, което Termix може. Тази професионална четка на испанската марка Termix е не само изключително удобна за работа, но и дори полезна за визията и състоянието на косата.

Керамика

Уникалното при Termix е керамичната глава, която под въздействие на топлината, излъчвана от сешоара отделя отрицателно заредени йони, притежаващи уникалното свойство да заглаждат косъма по един невероятен начин. Йонизацията запазва непокътната космената обвивка, благодарение на което се съхранява влагата в сърцевината на косъма и в резулатат оформената с четката коса е по-гладка, копринено мека и по-лъскава от всякога. Йоните елиминират напълно статичното електричество и по този начин се предотвратява наелектризирането на косата след термична обработка.

Удобство

Termix е четка с изкуствен косъм, който позволява на косата да се плъзга нежно и леко по повърхността на облата глава. Това е едно от многото удобства, които този инструмент създава, наред с удобната пластмасова дръжка, осигуряваща здрав и сигурен захват, премахвайки всяка вероятност за напрежение и умора в ръката.

Дълготрайност

Професионалната йонизираща четка на испанската компания Termix е подходяща за оформяне на коси с различна дължина и структура. С тази четка всеки тип коса, дори най-непокорната и неподатлива на оформяне ще придобие копринена мекота, идеална гладкост и огледален блясък и това ще се запази продължително във времето.

Подобни продукти