Четка-преса - естествен косъм

28.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1313
Прегледи на продукта: 2563
Количество:     

Информация за Четка-преса - естествен косъм от онлайн магазин Стилист БГ


Четка-преса – естествен косъм

Материал: пластмаса; естествен косъм от глиган

Производител: Kepro – Италия

Да заменим пресата с четка

Най-лесният и бърз начин да изправим и загладим къдравата и непокорна коса е термичната обработка с помощта на електрическа преса. Някои коси, обаче не подлежат на термична обработка, защото са твърде слаби и третирани или просто техните собственички не желаят този метод на оформяне.

Изсушаването с четка и сешоар си остава избор за много дами, но не всяка от тях има нужните умения, за да се справи със задачата сама, в домашни условия, което наложи създаването на улесняващи операцията приспособления. Ако искате да имате винаги гладка и лъскава коса, без да я третирате чрез висока степен на нагряване, Стилист.БГ ви дава възможност да го направите.

Четка-преса

Предлагаме ви едно чудесно изобретение, работещо на принципа на пресата за коса, но без да уврежда косъма, чрез драстично термично третиране. Тя съчетава в себе си четка за оформяне на косата и преса за изправяне, които в комбинация дават възможност за качествено и лесно заглаждане на косъма. Този уред е лек и изключително лесен за употреба, с което се дава възможност на всички любители на домашно направените прически да могат бързо да постигнат идеалната визия.

Тази плоска четка-преса има двустранно разположени четки от мек естествен косъм, който има доказан антистатичен ефект при обработка на косата. Ако оформянето с други инструменти може да предизвика неприятно наелекризиране на косата, то с тази четка-преса това няма да се случи изобщо. Накъсването и деформирането на косите също не бива да ви безпокои, защото нежният естествен глигански косъм ще осигури гладко плъзгане на всеки кичур, така че да получите невероятна гладкост и блясък.

Този комбиниран инструмент е дело на италианската компания Kepro, създаваща едни от най-добрите професионални продукти за разкрасяване. Четката има отвори от двете страни, през които свободно може да минава въздухът, излъчван от сешоара по време на оформяне на прическата и който спомага за изправяне и заглаждане на косите.

Лесна работа и отлични резултати – доверете се на Стилист.БГ и Kepro!

Подобни продукти