Четка за почистване на четки

8.40лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1308
Прегледи на продукта: 1026
Количество:     

Информация за Четка за почистване на четки от онлайн магазин Стилист БГ


Четка за почистване на четки

Материал: пластмаса, изкустен косъм

Цвят: черен

Предназначение: за професионална и лична употреба

Възползвайте се от едно уникално удобство!

Оформяте ли своята прическа с помощта на четка и сешоар? Ползвате ли услугите на фризьор, който да го направи? Опитвали ли сте да премахнете натрупаните по четката косми? Е, значи вече знаете, колко трудно, бавно и неприятно е това. Удобството е може би най-важният продукт, който някой може да ни предложи, а удобството да почистим с едно движение космите, които са се натрупали по четката за коса е сред най-приятните човешки постижения.

Какво можете да откриете при нас?

В стилист.БГ можете да откриете всичко свързано с фризьорската професия. Ние предлагаме цялостно оборудване за фризьорски салони, като това включва от най-едрите и важни компоненти до най-дребните и на пръв поглед маловажни консумативи. Качеството на всеки наш продукт е напълно гарантирано, а в неговата функционалност ще се уверите още след първата употреба.

Ние ви предлагаме четка за почистване на обли и плоски четки за коса. Тя почиства с лекота всеки косъм, натрупал се по повърхността и между космите на четката, така че вашият инструмент да бъде напълно годен за употреба при оформяне на косата на следващия клиент. Както професионалните, така и четките за лична употреба трябва да бъдат идеално чисти и в отлична форма, но особено четките за професионална употреба се нуждаят от това, тъй като замъресени и неподдържани инструменти могат да ви лишат за дълго от клиенти.

Нашата четка за почистване на косми е с изключително качество и здравина. Изработена от качествена, защитена от удар пластмаса, тя ще ви служи в продължение на години, осигурявайки ви хигиената, която вашите клиенти изискват. С удобна дръжка и универсален отвор на извивката, тази почистваща четка улеснява максимално почистването на четки с различен диаметър. Нейните пластмасови шипчета ще премахват безпощадно всеки косъм без да увреждат и издраскват скъпите ви професионални четки за оформяне на коса.

Подобни продукти