Четка за изсушаване с естествен косъм - D.20

14.40лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1232
Прегледи на продукта: 1442
Количество:     

Информация за Четка за изсушаване с естествен косъм - D.20 от онлайн магазин Стилист БГ


Четка за изсушаване с естествен косъм – D.20

Материали:

  • Дърво – дръжка
  • Гума – уплътнение на дръжката
  • Естествен косъм от глиган – четка
  • Диаметър: 20мм

Производител: MP Hair – Италия

Защо е важно качеството на четката за изсушаване?

Косата може да се оформи по много различни начини, като най-често това се случва при самото ѝ изсушаване със сешоар. Мократа коса е много по-податлива на обработка, а топлата струя на сешоара осигурява качествено и дълготрайно оформяне на желаната прическа. Най-лесният и удобен начин за оформянето на косата при изсушаване е обработката със специална четка за изсушаване.

От качеството на четката зависи не само визията на фризурата, но и състоянието на косата в дългосрочен план. Някои модели четки за изсушаване имат свойството да накъсват и пречупват косъма, като по този начин увреждат дългосрочно косата и влошават нейното състояние. Наелектризирането на косъма при термична обработка е друго неприятно състояние, което всеки би искал да избегне. Решението е просто и Стилист.БГ ви го предлага на изгодна цена.

Какво ви предлагаме ние?

В онлайн магазина на Стилист.БГ се стремим да предложим на всички професионални фризьори най-качественото фризьорско оборудване, а това включва дори инструментите и консумативите, необходими за прецизно и стойностно оформяне на косата. Ние предлагаме едни от най-добрите професионални четки за изсушаване на коса, гарантиращи не само лесно и перфектно оформяне, но и отлично състояние на косата в дългосрочен план.

Предлагаме ви четка за изсушаване на италианската компания, производител на професионални уреди и инструменти за разкрасяване – MP Hair. Особеното при тази професионална четка за коса е видът и качеството на материалите, от които тя е изработена. Този инструмент е с дървена основа, тъй като MP Hair залага на свойството на дървото да елиминира статичното електричество от косъма и по този начин да се избегне напълно вероятността косата да се наелектризира по време на изсушаване.

Естественият глигански косъм има уникалното свойство да заглажда нежно непокорната коса, придавайки ѝ допълнителна мекота и блясък. Гуменото покритие на ръкохватката ще предотврати изплъзването на четката по време на работа, така че оформянето да бъде максимално лесно и качествено. Тази професионална четка е с диаметър 20мм – за оформяне на коси с различна дължина и плътност.

Подобни продукти