Четка за боядисване на коса

2.10лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CL1225
Прегледи на продукта: 1707
Количество:     

Информация за Четка за боядисване на коса от онлайн магазин Стилист БГ


Четка за боядисване на коса

Материали: Пластмаса; изкуствен косъм

Размер: среден

Приложение: за цялостно боядисване и изсветляване на кичури

Четката за боядисване на коса е сред задължитените инструменти за фризьорство и без нея не могат да бъдат изпълнени основна част от професионалните манипулации. Четката, също така дава възможност за боядисване на косата в домашна обстановка, като с нейна помощ може да се постигне един цялостен и завършен облик на прическата.

Какво ви предлагаме ние?

Стилист.БГ ви предлага една изключително качествена и удобна четка за боядисване на коса. Изработена от много качествени материали, тя ще ви осигури невероятно дълъг период на употреба, за да избегнете нуждата от често подновяване на професионалния инструментариум. С много здрава и удобна пластмасова дръжка, тази четка за боядисване ще ви улесни максимално при изпълнение на рутинните оперции.

Дръжка

Заостерният връх на дръжката дава възможност за лесно и прецизно разделяне на косата на кичури. Това улеснение не само ще ви спести усилия, но и ще съкрати значително времетраенето на основните фризьорски процедури. Сигурен и надежден захват, без изплъзване от ръката, тази четка ви гарантира не само удобство, но и спокойствие по време на работа.

Косъм

Със среден по твърдост изкуствен косъм, четката ще разпределя равномерно химичните субстанции по цялата дължина на косъма, така че да се постигне отлична визия на прическата. Здравината на косъма ви гарантира пълна липса на деформация и лесно почистване, дори след дългогодишна употреба.

Размер

Размерът на тази четка за боядисване за коса я прави подходяща както за цялостно боядисване на косата, така и за изсветляване на отделни кичури. Бързината на боядисване с нея е гарантирана при коси с всякаква дължина и плътност, а това е важно не само при професионалното, но и при домашно боядисване на косата, тъй като, веднъж смесени боя и активатор, времето за обработка е фиксирано и започва да тече бързо.

Стилист.БГ ви предлага също купи за смесване, шапки за кичури и пелерини, за да разполагате с всички необходими консумативи за качествена и прецизна работа.

Подобни продукти