Пълно оборудване за фризьорски салон

495.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 6087
Прегледи на продукта: 853
Количество:     

Информация за Пълно оборудване за фризьорски салон от онлайн магазин Стилист БГ


Артикул: Пълно оборудване за фризьорски салон

Предназначение: За стартиращо оборудване на фризьорски салон

Модел: 6087

Произведено в: Китай

Предлагаме Ви уникалната възможност да оборудвате своя стартиращ фризьорски салон на изключително атрактивна цена, получавайки професионално оборудване с високо качество. Пакетът съдържа компоненти, съвместими с интериора на всяко работно помещение, способни да създадат нужния комфорт на Вас и Вашите клиенти.

Съдържание на комплекта:

  • Дълбока фризьорска мивка. Отличава се с изключителна ширина и дълбочина, които ще осигурят свобода на всеки фризьор при измиването на коси с различна дължина и структура. Тялото на мивката е изработено от дървени плоскости и гарантира пълна устойчивост при голямо натоварване, а мивката е изработена от качествена пластмаса, която ще улесни максимално почистването от бои и стилизиращи продукти. Мивката е оборудвана с подвижен душ и смесител за вода.
  • Въртящ се стол на колела – изключително удобен и функционален. Той може да се използва както към мивката, така и за подстригване, давайки възможност за регулиране на височината, според индивидуалните особености на клиента и вида на процедурата. Столът има ниска облегалка, създаваща удобство при работа с дълги коси и когато се използва към измивната колона. Той е тапициран с качествена изкуствена кожа за лесно почистване и поддръжка в перфектно състояние.
  • Работно огледало, съвместимо с визията и обзавеждането във всяко работно помещение. То се предлага с всички елементи за сглобяване и прикачване към стена и разполага с удобна лавица за поставяне на инструментите, използвани при текущите процедури.

Този професионален пакет ще Ви даде възможност да стартирате своята дейност, влагайки по-малко средства от предварително планираното, но без да се налага да правите компромис със своите високи критерии и без да лишавате себе си и своите клиенти от комфорта, който заслужавате.

Всеки един от компонентите в пакета се комбинира чудесно с останалите и ще Ви гарантира дълъг работен живот, дори при ежедневна експлоатация.

Подобни продукти