Професионално фризьорско оборудване

997.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 6093
Прегледи на продукта: 870
Количество:     

Информация за Професионално фризьорско оборудване от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Професионално фризьорско оборудване

Предназначение: За обзавеждане на стартиращи и функциониращи фризьорски салони.

Модел: 6093

Произведено в: Китай

Съдържание на комплекта:

  • Професионална измивна колона със стол;
  • Стол за подстригване с маслен крик;
  • Удобна фризьорска количка.

Представяме Ви комплект професионално фризьорско оборудване, съдържащ най-важните компоненти, необходими за извършването на почти всяка професионална манипулация. Чрез този комплект ще успеете да спестите значителна част от средствата, необходими за стартирането на един престижен салон, без да се налага да правите компромис със своите високи критерии и изисквания.

Съдържанието на комплекта включва:

  • Професионална измивна колона с метален корпус и дълбока керамична мивка. Корпусът и металните крака на стола към колоната дават възможност за закрепяне към пода, посредством болтове за допълнителна стабилност по време на работа. Мивката е с голяма дълбочина, осигуряваща свобода при измиването на коси с различна дължина и разполага с подвижен душ и смесител за топла и студена вода. Седалката към колоната е тапицирана с устойчива на захабяване и деформация изкуствена кожа за лесно почистване и поддръжка.
  • Стол за подстригване с маслен крик, предлагащ опция за регулиране на височината, според ръста на клиента и вида на процедурата. Конструкцията на стола има хромирана повърхност за допълнителна устойчивост на корозия и захабяване и разполага с елегантни подлакътници и стойка за крака за максимално удобство на клиента. Меките седалка и облегалка на модела имат плътна дунапренена подложка и тапицерия от качествена изкуствена кожа за лесно почистване от бои и стилизиращи продукти.
  • Пластмасова фризьорска количка със стилна визия и функционален дизайн. Тя разполага с удобен работен плот, съобразен със специфичните процедури, извършвани във фризьорските салони и пригоден за надеждно съхранение на уреди, смесителни купи и инструменти. Количката има 5 дълбоки и лесно изваждащи се чекмеджета, в които може с лекота да се побере и подреди целия инструментариум, използван във фризьорството.

Този комплект е подходящ за стартиращи салони с ограничен бюджет, в които се търси високо качество, максимално удобство за клиент и фризьор и дълъг работен живот на професионалното оборудване.

Подобни продукти