Пълен пакет за фризьорски салон - 13 продукта

1 695.00лв.
 • Гласове: 2 Рейтинг: 2.5
Наличност: На склад
Код на продукт: 6107
Прегледи на продукта: 939
Количество:     

Информация за Пълен пакет за фризьорски салон - 13 продукта от онлайн магазин Стилист БГ


Артикул: Пълен пакет за фризьорски салон – 13 продукта

Предназначение: За цялостно оборудване на фризьорски салон

Брой компоненти: 13

Модел: 6107

Всеки стартиращ фризьорски салон се нуждае от професионално оборудване, като в голяма степен се търси качество на възможно най-ниската цена. Ние Ви предлагаме именно това – изключително качество на най-атрактивната цена, която ще срещнете някъде.

Предлаганият от нас професионален пакет фризьорско оборудване ще Ви спести времето, необходимо за индивидуален избор на всеки компонент и най-вече средствата, които бихте заплатили за всеки продукт, включен в комплекта, ако се наложи да го закупувате поотделно.

Съдържание на пакета:

 • Измивна колона с елегантен и функционален дизайн.Тя притежава здрава и стабилно закрепяща се база, позволяваща лесно почистване от бои и други химикали, върху която е монтирана дълбока керамична мивка в черен цвят, оборудвана със смесител за вода и подвижен душ. Колоната разполага с удобен стол, покрит с мека тапицерия от изкуствена кожа, който ще позволи на клиентите да се отпуснат и насладят на процедурите.
 • Фризьорска количка, съвместима с визията на всяко работно помещение. Тя е изключително маневрена и разполага с цели 5 гладко плъзгащи се, дълбоки чекмеджета и удобен работен плот със стойка за сешоар – пригоден специално за работа във фризьорски салони.
 • Фризьорски стол SH53 – 2бр. Подходящи за салони с две работни места, където се търсят стилна визия и удобство за фризьор и клиент. Столът от този модел има здрава хромирана база и опция за регулиране на височината, посредством маслен крик. Тапицирани с качествена изкуствена кожа, тези столове се почистват и поддържат лесно и ще служат на Вашия салон в продължение на дълги години.
 • UV стерилизатор, който ще осигури перфектна хигиена и пълна дезинфекция на инструментите, използвани от фризьора в рамките на работния ден. По този начин всяка следваща процедура ще може да започне с абсолютно чисти и стерилни, благодарение на високоефективната UV стерилизация инструменти.
 • Сешоар GA.MA - A21.SC3600TIT, отличаващ се със своите компактни размери, който в същото време разполага с йонизираща функция, създадена да предпази и заздрави косата. 3.6 Titanium е ултра лек, удобен за работа и изключително мощен сешоар с дълговечен АС мотор, предоставящ 2 скорости на въздушната струя и 6 температурни режима – 3 от които за студен въздух. Лесен за пренасяне и удобен за работа, този уред ще превърне работата Ви в удоволствие.
 • Машинка за подстригване GA.MA T21.GC565 – лека, удобна и с хромирана омекотена ръкохватка, осигуряваща винаги перфектни резултати. С материал на острието: неръждаема стомана; LCD дисплей, показващ състоянието на батерията; безкабелен режим на работа до 60 минути; 2 приставки с различни дължини на рязане между 3 и 4 мм и удобна база за зареждане - тя е всичко, което е нужно на професионалиста. Машинката работи при входящо напрежение: 100 - 240V и честота: 50 - 60 Hz и е оборудвана с адаптер, приставки, ножици и четка за почистване. Тегло: 158 гр.
 • Машинка за подстригване GA.MA PRO8– професионален уред отново произведен от престижната италианска марка GA.MA Professional. С магнитен мотор, ергономична и удобна за работа ръкохватка и регулируем контрол над острието, тя ще внесе сигурност и спокойствие във Вашата работа. Режим на работа: електрическо захранване с кабел; 4 различни позиции на режещите глави; 4 различни гребена: от 3 мм до 12 мм; кабел от устойчив материал, снабден с кука за окачване и тегло: 350 гр.
 • Фризьорска ножица по избор от асортимента на NO.VA;
 • Филажна ножица по избор от асортимента на NO.VA;
 • Четка за врат;
 • Помпа за вода;
 • Ленти за врат.
Подобни продукти