Оборудване за фризьорски салон 5в1

1 199.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 6089
Прегледи на продукта: 718
Количество:     

Информация за Оборудване за фризьорски салон 5в1 от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Професионално фризьорско оборудване 5в1

Предназначение: За фризьорски салони

Брой елементи: 5

Оборудването на нов фризьорски салон или ремонтът и реновацията на действащ такъв може да бъде както сериозно предизвикателство, така и изключително приятно занимание, стига да откриете правилния начин за неговата покупка, а именно: комплект, съдържащ основните елементи, необходими в работата на фризьора.

Предлагаме Ви пакет от 5 изключително удобни и елегантни компонента, които ще създадат приятна атмосфера във Вашия салон и ще направят Вашата работа значително по-лесна и приятна.

Комплектът съдържа:

  • Компактна и елегантна измивна колона със стол. Тя притежава тяло от устойчиво на замърсяване фибростъкло, към което са монтирани столът и дълбоката керамична мивка, като мивката разполага с подвижен душ и смесител за вода, а столът има удобни подлакътни облегалки и тапицерия от качествена изкуствена кожа за лесно почистване и подсушаване.
  • Комфортен, въртящ се фризьорски стол с маслен крик за регулиране на височината. Столът има ергономична форма, широка, стабилна основа и тапицерия, устойчива на замърсяване с бои и други химикали.
  • Работно огледало за стена със стъклена лавица за инструменти. Огледалото е с размери: 70 х 120см, а лавицата: 70 х 14см и се предлага заедно с: 2 метални стойки за закрепване на лавицата; дюбели и винтове за монтаж към стена и монтажен силикон за залепване.
  • Фризьорска количка модел: А 120. Количката притежава метална конструкция, 4 лесно подвижни, дълбоки чекмеджета и дълбок работен плот, оборудван с всички удобства за работа.
  • UV стерилизатор. Компактен и модерен модел, който ще осигури надеждно почистване и стерилизация на всички уреди и инструменти, използвани във фризьорския салон. Той може да бъде позициониран във всяка точка на салона, без да заема излишно работно пространство.

Този комплект се отличава с модерна и стилна визия, която ще допълни чудесно интериора на всеки престижен салон. Неутралният черен цвят не само ще се впише цветово към всяко работно помещение, но ще предпази оборудването от замърсяване и захабяване.

Подобни продукти