Изискано оборудване за фризьорски салон

1 789.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: CT6901
Прегледи на продукта: 1951
Количество:     

Информация за Изискано оборудване за фризьорски салон от онлайн магазин Стилист БГ


Пакетът включва:

  • Функционална измивна колона с вградена седалка
  • Масивен фризьорски стол с хидравлично повдигане
  • UV стерилизатор за инструменти
  • Практична и удобна работна количка

Стилист.БГ ви дава възможност да оборудвате изцяло своя фризьорски салон, като закупите в пакет най-важните съоръжения, необходими за стартиране на вашата дейност. Всеки компонент от този комплект се отличава с изключително качество на материалите и изработката, което ви гарантира максимално дълъг експлоатационен живот на професионалното ви оборудване.

Избирайки този пакет, вие получавате:

1. Невероятно елегантна и практична измивна колона. Това професионално съоръжение носи наименованието New Image – 1 и както се подразбира от неговото име, то съчетава в себе си функционалност и иновативна визия. С масивно и стабилно тяло, колоната ще издържи на всякакво натоварване и ще ви гарантира максимална устойчивост и стабилност по време на работа.

Измивната колона включва дълбока керамична мивка, оборудвана с подвижен душ и смесителна батерия, а също и окомплектована с водопроводните компоненти, необходими за свързване на съоръжението към ВиК инсталацията. Ергономичната седалка, вградена към тялото на колоната притежава плътна и мека дунапренена подложка и здрава тапицерия от изкуствена кожа, позволяваща безпроблемно почистване и перфектна поддръжка.

2. Масивен фризьорски стол с невероятно изтънчен и функционален дизайн. Със стабилна хромирана база, уникални форми, осигуряващи оптимално удобство на клиент и фризьор, меки седалка, облагалка и подлакътници и висококачествена тапицерия от изкуствена кожа, този професионален стол ще се впише идеално към интериора на всеки фризьорски салон. С регулируема височина, посредством хидравличен крик, вие ще разполагате с най-доброто за спокойна и лека работа.

3. Компактен UV стерилизатор. Много качествен и прецизен уред, който ще ви позволи да постигнете безупречно ниво на хигиена във вашия салон. С негова помощ ще можете да поддържате идеално чисти всички инструменти и накрайници, които използвате в своята работа, гарантирайки на своите клиенти абсолютна защита на тяхното здраве.

4. Много удобна и функционална работна количка. Изработено от здрава пластмаса и метални елементи, това помощно съоръжение ще ви улесни значително при изпълнението на ежедневните професионални манипулации. Благодарение на нея, вие ще имате отлична организация и прецизно подредени инструменти и консумативи, така че да не губите нито минута в намиране на необходимите ви помагала.

Подобни продукти