Промо

Пакет за фризьори Glory

1 799.00лв. 1 645.00лв.
  • Гласове: 2 Рейтинг: 4.3
Наличност: На склад
Код на продукт: CT6903
Прегледи на продукта: 1571
Количество:     

Информация за Пакет за фризьори Glory от онлайн магазин Стилист БГ


Стартирате своя нов фризьорски салон? Реновирате своя, вече действащ такъв? Търсите качествено и функционално фризьорско оборудване на изгодни цени?

Ние имаме идеалното решение за вас!

Предлагаме ви уникален пакет, включващ основните работни съоръжения, използвани във фризьорските салони. Всеки компонент от този комплект е подбран внимателно, така че да допълни отлично всички останали, да създаде максимално удобство на вас и вашите клиенти и да ви помогне да внесете уют и красота в своето работно помещение.

Комплектът съдържа:

  • Масивна и функционална измивна колона Glory
  • Стабилен и удобен фризьорски стол Glory
  • Ергономична и практична помощна количка с PVC плотове
  • Компактен UV стерилизатор за инструменти

1. Измивна колона Glory е съоръжение, което първо ще ви впечатли със своята визия, а след това и със своята функционалност и удобство. Стабилна хромирана база, удобна и мека седалка и дълбока керамична мивка – всичко това ще осигури удобство на вас при изпълнение на професионалните ви задължения и невероятен комфорт на вашите клиенти по време на тяхното разкрасяване. Изработена от много здрави и устойчиви на деформация и захабяване материали, измивна колона Glory е съоръжение, което ще ви служи много дълго.

2. Фризьорски стол Glory е моделът, който ще допълни перфектно цялостната визия на вашия салон. Той ще допълни идеално измивната колона, създавайки усещане за завършеност на интериорния дизайн на вашето работно помещение. Стол Glori е създаден да радва не само тялото, но и душата, осигурявайки невероятен комфорт на клиента по време на неговото разкрасяване. С устойчива и стабилна хромирана база, нежни и меки извивки и регулируема височина, посредством хидравличен крик, този стол ще промени изцяло възгледите ви за фризьорското оборудване.

3. Работна количка с PVC плотове е компактен, но изключително удобен модел. Тя няма да отнеме голяма част от работната площ на салона, но нейната помощ ще се усеща осезаемо. С гладко плъзгащи се колелца и стъпаловидно разположени плотове, количката ще ви създаде перфектната организация при изпълнението на всяка манипулация. Благодарение на нея, вие ще спестите ценни време и усилия, съсредоточавайки се върху по-важните неща – визията и комфорта на вашите клиенти.

4. UV стерилизаторът на италианската компания MP Hair е най-добрият начин да осигурите напълно безопасно обслужване на своите клиенти. Той е компактен, така че да не отнема от работната площ на салона, но толкова ефективен в елиминирането на всички познати микроорганизми, вируси и гъбички, че неговото присъствие ще ви осигури пълно спокойствие в ежедневната ви работа.

Подобни продукти