Промо

Пълен фризьорски пакет

2 017.00лв. 1 859.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 6095
Прегледи на продукта: 1285
Количество:     

Информация за Пълен фризьорски пакет от онлайн магазин Стилист БГ


Артикул: Пълен фризьорски пакет Lotus

Предназначение: За цялостно оборудване на фризьорски салон

Модел: 6095

Стартирането на нов фризьорски салон, както и реновирането на вече функциониращ такъв налагат сериозна инвестиция, под формата на време, а също и като финансови средства. Именно, поради тази причина ние Ви предлагаме да си спестите и двете, като закупите готов пакет, съдържащ най-необходимите компоненти от оборудването, благодарение на които ще зарадвате своите клиенти и ще задоволите техните естетически потребности.

Пакет Lotus съдържа:

  • Изключително елегантна и функционална измивна колона с тяло и мивка от висококачествена керамика. Мивката се отличава с практична дълбочина, която ще осигури свобода при измиването на коси с всякаква дължина - оборудвана със смесител за топла и студена вода и подвижен душ. Столът към измивната колона притежава ергономична форма, гарантираща максималното удобство на клиента по време на процедурата, тапициран с мека и издържлива изкуствена кожа за лесно почистване и поддръжка.
  • Професионален стол за подстригване с устойчива на всякакво натоварване хромирана база и хидравлична система за регулиране на височината. Той има стилен и функционален дизайн, мека и устойчива на деформация дунапренена подложка и тапицерия от качествена изкуствена кожа.
  • Работно огледало с лавица за поставяне на инструменти, съвместимо с визията на всеки фризьорски салон. То се отличава със своите внушителни размери, които ще създадат комфорт на всеки клиент.
  • Професионална фризьорска количка с 5 дълбоки и лесно изваждащи се чекмеджета и удобен работен плот, пригоден да създава максимално удобство при изпълнение на фризьорските манипулации.

Пакет Lotus+ съдържа:

  • 1бр измивна колона с дълбока керамична мивка, оборудвана със смесител и подвижен душ. Колоната разполага с удобен стол с ергономична форма.
  • 2бр професионални столове за подстригване с хидравлика за регулиране на височината, хромирана база и меки седалка и облегалка, тапицирани с изкуствена кожа за лесно почистване.
  • 2бр работни огледала с внушителни размери и лавица за инструменти.
  • 2бр работни колички с 5 дълбоки чекмеджета и удобен работен плот.

Пакет Lotus+ е предназначен за салони с 2 работни места.

Подобни продукти