Фризьорско оборудване с едно работно място

996.00лв.
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 6094
Прегледи на продукта: 1048
Количество:     

Информация за Фризьорско оборудване с едно работно място от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Фризьорско оборудване с едно работно място

Предназначение: За оборудване на стартиращи фризьорски салони

Модел: 6094

Произведено в: Китай

Брой компоненти: 5

На собствениците на фризьорски салони, които стартират своя бизнес или реновират своето работно помещение предлагаме пълен комплект фризьорско оборудване за едно работно място, който ще осигури невероятен комфорт на тях и техните клиенти и ще облагороди визията на техния салон, превръщайки го в изтънчено и уютно място.

Комплектът включва:

  • Професионална измивна колона с хромирана база, позволяваща здраво закрепяне към пода за максимална устойчивост на съоръжението. Мивката към модела е от качествена черна керамика, с дълбочина, която ще осигури свобода на движенията, дори при измиване на много дълги коси. Към мивката са добавени подвижен душ и смесителна батерия. Столът към тази професионална колона е с ергономична форма и меки седлка и облегалка, тапицирани със здрава изкуствена кожа за лесно почистване и поддръжка.
  • Фризьорски стол с хромирана база, стойка на колелца, тип звезда и газов амортисьор за регулиране на височината. Столът е с атрактивен и стилен дизайн с удобни подлакътници и меки седлка и облегалка, тапицирани с изкуствена кожа.
  • Огледало със стъклена лавица, което ще обособи работното място в помещението. Огледалото е с изключително качество и се предлага с 2 метални стойки за закрепване, дюбели и винтове за монтаж към стена и монтажен силикон за залепяне. Размер на огледалото: 70 х 120см; Размер на лавицата: 70 х 14см.
  • 2 посетителски стола, осигуряващи комфорт на чакащите своя ред клиенти. Столовете са тапицирани със здрава изкуствена кожа.
  • Фризьорска количка, изработена от качествена пластмаса със стилен и функционален дизайн. Тя разполага с 4 маневрени колелца за плавно придвижване и цели 5 дълбоки чекмеджета, в които могат да се подредят всички помагала и уреди, необходими в работата на фризьора. Количката има удобен и практичен работен плот, пригоден специално за извършване на фризьорски процедури.
Подобни продукти