Достъпно оборудване за фризьорски салон

798.00лв.
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0
Наличност: На склад
Код на продукт: 6082
Прегледи на продукта: 1027
Количество:     

Информация за Достъпно оборудване за фризьорски салон от онлайн магазин Стилист БГ


Продукт: Достъпно оборудване за фризьорски салон.

Предназначение: За стартиращ фризьорски салон с две работни места.

Магазин Стилист БГ Ви предлага достъпен комплект, включващ основните компоненти за оборудване на стартиращ фризьорски салон с две работни места. Този изгоден пакет съдържа всичко, което Ви е необходимо, за да започнете в най-кратки срокове своята дейност, като качеството на продуктите ще Ви осигури дълъг период на експлоатация и удобство по време на работа за Вас и Вашите клиенти.

Комплектът съдържа:

  • Дълбока фризьорска мивка. Тялото на мивката е изработено от дървени плоскости, а самата мивка - от качествена пластмаса. Тя е оборудвана с подвижен душ и смесител (тип палец) за топла и студена вода, както и с меки връзки за свързване към водопровод и канализация. Задната стена на тялото е падаща за лесен монтаж и свързване, а краката са с регулируема височина.
  • Два въртящи се работни стола с мека кожена тапицерия в черен цвят. Столовете са подвижни (на колелца) с газов амортисьор за регулиране на височината, удобни подлакътници и средно висока облегалка за пълна съвместимост с мивката и удобство по време на работа за фризьор и клиент.
  • Четири посетителски стола. Те са чудесно допълнение към целия комплект и ще осигурят максимално удобство на чакащите клиенти. Тапицерията на посетителските столове е от черна изкуствена кожа за лесно почистване от бои и химикали.
  • Две работни огледала за стена. Огледалата са с приблизителни размери 70 Х 120см и са придружени от стъклени лавици за инструменти и връзки за монтаж към стена.
  • Удобна и функционална фризьорска количка. Тя има дълбок работен плот с отвори за сешоар и смесване на бои и други продукти, както и 5 подвижни чекмеджета за практично съхранение на фризьорските уреди и консумативи.

Целият комплект е в черен цвят, който ще предотврати зацапването и захабяването на Вашето оборудване от бои и химикали. Той се отличава с модерна визия и ще Ви осигури удобство по време на работа на изключително изгодна цена.

Подобни продукти